Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2012

Päivä 98 / 98

Kauden 2012 asukkaat arvioitavana

Seuraavassa arvioidaan kaikki BB-talossa olleet asukkaat vuonna 2012. Asukkaat on arvioitu talosta poistumisjärjestyksessä niin, että voittaja arvioidaan ensin ja ensimmäisenä talosta häädetty arvioidaan viimeisenä.

Lue lisää...

Erilainen voittaja Teija - läyhäämällä voittoon

Kahdeksas Suomen Big Brotherin voittaja selvisi viime sunnuntaina, kun Teija kuittasi itselleen BB:n pääpalkinnon 50 000 euroa. Tällä kertaa saatiin todella erilainen voittaja aikaisempiin verrattuna, jota monen - minut mukaan lukien - on vaikea sulattaa. Ja syystä.

Lue lisää...

Viimeinen sunnuntai

Tänään se sitten loppuu, Big Brother 2012. Ehkä voittajaakin isompi kysymys tänä iltana on se, jatkuuko Big Brother Suomessa vielä tulevaisuudessa?

Lue lisää...

Finalistianalyysi 2012

Suomen kahdeksannen Big Brotherin Finalistit ovat selvillä. Neljä viimeistä asukasta, jotka taistelevat Big Brother 2012 -voitosta ovat Iida, Jouko, Markus ja Teija. Nyt on aika analysoida tämän kauden Finalistit.

Lue lisää...

Finaali odottaa kulman takana

Big Brotherin 2012 Finaali lähestyy kovaa vauhtia. Enää reilu viikko kautta jäljellä ja meillä on voittaja selvillä. Mutta ketkä ovat Finaalissa? Spekuloidaanpa sitä.

Lue lisää...

Tuotannolla kriisipalaverin paikka

Suomen Big Brother koki maanantaina todellisen aallonpohjan. Jo kolmas asukas poistui talosta neljän päivän sisään ja vain yksi näistä on lähtenyt talosta häätöäänestyksen kautta. Joku voisi sanoa tätä katastrofiksi.

Lue lisää...

Juonittelu kannattaa?

Kahtiajakautuneen BB-talon kireä ilmapiiri aiheuttaa juonittelua ja se näyttäisi tuottavan tulosta. Jos huonosti käy, tupakkajengi voi savustaa tupakoimattomat talosta ulos yksitellen.

Lue lisää...

Talon ahdistava ilmapiiri

Tämä Big Brother -kausi on muodostumassa äärimmäisen raskaaksi. Läyhäämistä läyhäämisen perään, joka saa jo vastenmieliset mittasuhteet. Voiko tästä saada enää onnistunutta kautta millään?

Lue lisää...

Haku

Sivusto © 2012 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2012 Sub.