Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2012

Päivä 98 / 98

Finaali odottaa kulman takana

Big Brotherin 2012 Finaali lähestyy kovaa vauhtia. Enää reilu viikko kautta jäljellä ja meillä on voittaja selvillä. Mutta ketkä ovat Finaalissa? Spekuloidaanpa sitä.

Kahdeksas kausi on edennyt siihen pisteeseen, että BB-talossa on enää kuusi asukasta jäljellä vain osalla tie jatkuu kohti 2. joulukuuta häämöttävää Finaalia. Tähän tilanteeseen pääsy on sisältänyt paljon eri käänteitä, 11 häätöä, joista joukossa muutama todella yllättävä ja lisäksi dramaattiset talosta poistamiset ja luovuttamiset.

Kuusi talossa olevaa asukasta ovat hieman erilaisessa tilanteessa. Osa asukkaista on joutunut testaamaan suosionsa viikko toisensa jälkeen häätöäänestyksessä, kun taas osa on saanut olla näiltä rauhassa monta viikkoa. Niinpä kaikkien asukkaiden suosiota ei ole niin helppo arvioida, jos kaikki asukkaat olisivat tällä viikolla häätöäänestyksessä.

Iida, Jonna A. ja Tea ovat joutuneet kokemaan häätöäänestyksen kurimuksen varsin usein, kun toisessa ääripäässä ovat Jouko ja Markus, jotka ovat olleet häätöuhan alla vasta kertaalleen. Teijankin edellisestä häätöäänestyksestä on useampi viikko, joka osoittaa, että hänen nuoleskelunsa ja juonittelunsa muita asukkaita kohtaan on onnistunut.

Näistä eniten häätöäänestyksissä olleista jokainen on ollut tasaisen vahva. Sekä Iida, Jonna A. että Tea ovat napsineet äänestyksissä usein ykkös- tai kakkossijoja, kun äänestyksissä on kuitenkin useimmiten ollut enemmän kuin kolme asukasta. Viime sunnuntain häädössä oli tosin vain kolme asukasta ja Jonna A. oli ensimmäisenä turvassa, mutta reilulla viiden prosenttiyksikön marginaalilla.

Markus on voittanut ainoan häätöäänestyksensä, missä hän ollut mukana. Seitsemän asukkaan äänestyksessä, jossa olivat kaikki talon miehet viikolla yhdeksän, Markus keräsi 16,63 % annetuista äänistä ja Jouko oli kolmas häviten reilulla kahdella prosenttiyksiköllä. Joukolla on puolestaan ylivoimaisesti Facebook-faniryhmä, mutta hänen ainoassa häätöäänestyksessään se ei täysin realisoitunut.

Teija oli viimeksi häätöäänestyksessä kuudennella viikolla, jolloin hän oli ensimmäisenä turvassa vajaat seitsemän prosenttiyksikön turvin Annea vastaan. Kolmantena tässä äänestyksessä oli Iida, joka voitti äänestyksen reilun viiden prosenttiyksikön erolla Teijaan.

Jonna A:lla tuntuu olevan innokkaimmat fanit, jotka erityisesti Subin keskustelupalstalla tuntuvat hyökkäävän Iidaa ja Iida-faneja vastaan. Facebookissa kannatettu Jouko ei ole suosittu Suomen suurimmalla BB-fanisivustolla, eli BB Plazalla ja sen keskustelupalstalla. Myöskään Teija ei kerää suurta suosiota Plazan keskustelijoiden joukosta. Teijan juonittelu ja pahansuopainen käytös on aiheuttanut paljon vihastusta.

Tean suosio tuntuu olevan nousussa, kun hän oäässyt irti Teijan ikeestä ja hän on myös vähentänyt säätämistä Markuksen kanssa. Iidan sädekehä on puolestaan ollut laskusuunnassa ja moni tuntuu ärsyyntyneen häneen viime aikoina. Markus näyttää jatkavan tasaisen varmaa porskuttamista talossa, eikä hänen toistuva alastomuutensa tunnu ärsyttävän niin paljoa, että se veisi ainakaan normaaleilla nimeämisillä häätöäänestykseen.

Vielä ei ole tiedossa, kuinka monta asukasta on Finaalissa ja miten he edes sinne päätyvät. Tulevana sunnuntaina on viimeinen Talk Show -lähetys, jossa häädetään vähintään yksi asukas talosta, mutta välttämättä finalistit eivät ole selvillä vielä ensi sunnuntaina.

Syy tähän on se, että ensi viikolle on merkitty peräti kaksi tunnin mittaista BB Extraa, keskiviikolle ja perjantaille. Voi olla, että keskiviikkona tapahtuu ns. semifinaaliäänestys, jolloin talosta häädetään mahdollisesti yksi asukas vain neljä päivää ennen Finaalia. Perjantain tunnin pituinen Extra on omistettu mitä luultavimmin vanhojen muistelolle ja ehkäpä talosta pudonneille asukkaille.

Ota tästä nyt selvää. Finalistinelikko näillä näytöillä voisi olla Jonna A., Jouko, Markus ja Tea. Veikkaukseni on siis, että Iida ja Teija jäisivät kauden huipennuksen ulkopuolelle. Oma toivomukseni olisi se, että Finaalista rannalle jäisivät Teija ja Jouko ja Jonna A:n, Markuksen ja Tean rinnalle Finaaliin pääsisi Iida.

Katsotaan kuinka käy.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2012 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2012 Sub.