Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2012

Päivä 98 / 98

Elina Viitanen ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi

Vuosi 2012 lähenee loppuaan ja se tietää erilaisia gaaloja ensi vuoden alussa, jossa palkitaan vuoden parhaita. Yksi näistä gaaloista on tv-alan Kultainen Venla, jossa BB-juontaja Elina Viitanen on ehdolla parhaaksi tv-esiintyjäksi.

Lue lisää...

Voittajan viikko uupuu Subin ohjelmatiedoista

Tuoreen Big Brother -voittajan tunnelmia on edellisinä kausina nähty Voittajan viikko -ohjelmassa kauden jälkeen. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, ettei Voittajan viikko kuulu Subin ohjelmistoon tänä vuonna.

Lue lisää...

BB-Finaalissa ei rikottu katsojaennätyksiä

Sunnuntaina päättyneenä Big Brother -kautena katsojaluvut olivat huolestuttavasti laskussa. Vaikka sunnuntain Finaali toi odotetusti piristystä kauden synkkyyteen, jäätiin viime vuoden lukemista reilusti.

Lue lisää...

Teija on Big Brother 2012 -voittaja!

Suomen kahdeksannen Big Brotherin voitto ratkesi sunnuntaina. Big Brother 2012 -voittaja ja 50 000 euron pääpalkinnon voittaja on Teija. Hän voitti Finaalissa Iidan, Joukon, ja Markuksen.

Lue lisää...

Tea häädettiin kolmantenatoista - Finaaliin enää kaksi päivää!

Big Brother 2012 -kausi on edennyt Finaaliviikolle viiden asukkaan voimin, joista yksi joutui jättämään BB-talon perjantaina, vain kaksi päivää ennen Finaalia. Perjantain BB Extraan mennessä vähiten ääniä Voittajaäänestyksessä oli kerännyt Tea, joka tuli häädetyksi 13. asukkaana.

Lue lisää...

Haku

Sivusto © 2012 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2012 Sub.