Jonin Häädetyn herjassa nimeämispisteet Jonna I:lle ja Petterille

Sunnuntaina BB-talosta häädetty Joni antoi Häädetyn herjassa nimeämispisteitä vielä kerran. Jonin viimeiset nimeämispisteet menivät Jonna I:lle ja Petterille.

Reilu viikko sitten lanseerattu Häädetyn herja oli käytössä nyt toista kertaa. Joni sai heittää taloon Häädetyn herjan, joka tällä kertaa todella vaikuttaa BB-talon elämään. Joni sai antaa vielä kerran nimeämispisteitä kahdelle talon asukkaalle, tällä kertaa ulkomaailmassa.

Joni antoi nimeämispisteet suorassa BB Extrassa. Kaksi pistettä meni Jonna I:lle, koska Jonna I. pilaa Joukon mahdollisuudet BB:n voittoon, eikä Jonna I:llä ole omia mielipiteitä. Joni pitää lisäksi Jonna I:tä turhana asukkaana, joka vain panee Joukon kanssa.

Yhden pisteen Joni antoi Petterille, koska Petteri ei ole Jonin mielestä BB-asukas vaan BB-fani ja on luetellut talossa mm. kemiläisten ravintoloiden nimiä ja Joni uskoi, että Petteri halusi tällä tavalla saada niistä ilmaista ruokaa. Jonin mielestä heillä ei ole mitään yhteistä, eikä hän aio olla Petteriin yhteyksissä BB:n jälkeen.

Nimeämiset on tämän viikon osalta avattu Jonin pisteillä. Muille asukkaille ei ole vielä kerrottu, että Joni on saanut antaa nimeämispisteitä. Vielä ei ole myöskään tiedossa, miten nimeämiset talon puolella tällä viikolla suoritetaan. Onko Kaksoset-viikkotehtävällä joku rooli nimeämisissä, että ne suoritetaan pareittain vai onko tällä viikolla normaalit nimeämiset loppuviikosta viikkotehtävän päätyttyä?

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.