Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

MTV Median Paavolainen: "Tarpeeksi kuuluisat nettipersoonat ovat tervetulleita"

Subin julkistettua tiistaina Big Brotherin jatkon julkkisversion muodossa, alkoi tietenkin kova spekulointi, ketkä nähdään ohjelmassa syksyllä. Big Brotheriin haetaan julkisuudesta tunnettuja henkilöitä, mutta pelkkä nettijulkisuuskin saattaa riittää taloon pääsemiseksi.

Helsingin Sanomien Nyt-liite haastatteli nettisivuillaan MTV Median tuottaja Pete Paavolaista julkkis-BB:n tiimoilta. Paavolaisen mukaan he eivät ole tehneet vielä päätöstä, millaisia julkkiksia ohjelmaan on mahdollisesti tulossa. Julkkis-BB:hen on käynnissä haku Subin BB-nettisivuilla ja yksi syy julkiseen hakuun on se, että tuotanto on kiinnostunut, millaiset julkkikset hakevat Big Brotheriin. Avoimesta hausta johtuen Paavolainen ei osaa sanoa, ovatko julkkis-BB:n tulevat asukkaat a- vai b-luokan tyyppejä.

Nytin haastattelussa Paavolainen sanoi, että julkkisten ei tarvitse olla perinteisiä julkkiksia, vaan riittää, että he ovat jollain tavalla tunnettuja esimerkiksi netistä.
- Julkisia ansioita pitää olla sen verran, että on tunnettu ihminen, mutta myös tarpeeksi kuuluisat nettipersoonat ovat tervetulleita, sanoo Paavolainen.

Paavolainen jatkaa, että BB-taloon ei ole tarkoitus ottaa asukkaiksi henkilöitä, jotka ovat olleet jossakin muussa tosi-tv -ohjelmassa. Vanhojen realitykasvojen kierrättäminen ei ole siis ensisijaisesti tuotannon mielessä, mutta heidän asukkaaksi ottamisensa ei ole poissuljettua. On siis mahdollista, että syksyllä BB-talossa voidaan nähdä jopa entisiä BB-asukkaita tai muista tosi-tv -ohjelmista tuttuja henkilöitä.

Ulkomailla julkkis-BB:ssä ei ole ollut aina ihan a-luokan julkkiksia, mutta esimerkiksi Brittien julkkis-BB:ssä on nähty asukkaina mm. Pamela Anderson, Dennis Robman ja Ivana Trump. Julkkiskaudet ovat olleet yleensä normaaleja BB-kausia lyhyempiä, mutta Nytin haastattelussa Paavolainen ei kerro, miten asia tulee olemaan Suomessa. Syksyllä esitettävän julkkiskauden palkinto ei ole vielä tiedossa, mutta Paavolainen kaavailee, että voitto lahjoitettaisiin hyväntekeväisyyteen. Myös muut ohjelmaan liittyvät yksityiskohdat tarkentuvat myöhemmin.

Fanien keskuudessa keskustelu käy jo tulevasta kaudesta esimerkiksi BBPlazalla. Asukasspekuloinneissa on esiintynyt tuttuja nimiä, kuten Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Matti Nykänen ja Mervi Tapola. Vaikka ensimmäiseen julkkisten Big Brotheriin on käynnissä nettihaku, luultavasti ohjelmaan kutsutaan asukkaita, kuten on tehty jo normaaleihin BB-kausiin Suomessa. Nettihaun yhteydessä on maininta, jossa hakijoita kielletään kertomasta, että on edes hakenut julkkis-BB:hen.

Suomen ensimmäinen julkkisversio Big Brotherista nähdään Subilla syksyllä.

Lue lisää sivustoltamme:
Big Brother saa jatkoa - julkkis-BB tulee syksyllä Subilta!
Sivustomme hakusivusto julkkishakuun

Muualla netissä:
Hakulomake ja lisätiedot (Subin BB-nettisivut)
Big Brotherin julkkisversio ei aio kierrättää vanhoja tosi-tv-kasvoja (Nyt.fi 5.3.2013)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.