Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

Teppo imukupitettiin hyväntekeväisyyskilpailussa, iltatehtävässä mussutettiin vaahtokarkkeja

Tiistaina BB-talossa käytiin kauden toinen hyväntekeväisyyskilpailu. Asukkaat saivat lisää rahaa tehtäväpottiin kiinnittämällä imukuppeja vartaloon.

Tämänkertainen hyväntekeväisyyskilpailun laji on katsojien valinta, kun he äänestivät viime sunnuntaina Talk Show'n aikana tästä. Äänestyksessä voitti vaihtoehto "Tulisuudelma mieheen" 53 %:n ääniosuudella, kun vastassa oli 47 %:n ääniosuudella "Nainen maalitauluna". Tänään selvisi, että "Tulisuudelma mieheen" tarkoitti imukuppien kiinnittämistä vartaloon.

Asukkaat valitsivat, että he kiinnittävät imukupit Teppo Säkkisen vartaloon. Imukuppeja oli yhteensä kymmenen ja niiden piti pysyä Tepossa kiinni kahden minuutin ajan. Jokaisesta kiinni pysyneestä imukupista asukkaat ansaitsevat 100 euroa tehtäväpottiin. Ensimmäisestä hyväntekeväisyyskilpailusta asukkailla oli potissa pohjalla 800 euroa.

Saatuaan tehtävän asukkaat pohtivat parasta toimintamallia. Jori A. Kopponen pohti, että imukuppeja kannattaa varmaan kostuttaa ennen kiinnittämistä, niin ne pysyvät paremmin paikallaan. Imukupit olivat isoja, joita asukkaat alkoivat kiinnittää Teppoon saatuaan Big Brotherilta siihen luvan. Imukupit kiinnittyivät rauhallisesti. Ajan lähestyessä loppuaan, viimeisiä kiinniteltiin ja asukkaat vannottivat toisiaan olemaan koskematta jo kiinni olleisiin, etteivät ne putoaisi lattialle.

Big Brotherin laskiessa viimeistä kymmentä sekuntia vain yhtä imukuppia ei ollut onnistuttu kiinnittämään. Ajan loputtua BB kuulutti "Seis", jolloin asukkaat riemastuivat. Tehtävä oli suoritettu ja asukkaat jäivät odottamaan lopullista tulosta. Näillä näkymin tehtäväpotti kasvaa 900 eurolla.

Illan jo pimennyttyä asukkaat saivat vahvistuksen, että heidän tehtäväpottinsa kasvaa 1700 euroon. Kovin suuria tunteenpurkauksia ei tulos aiheuttanut, vaan koko päivän vallinnut laiskanpulskea meininki jatkui. Lyhyttä hyväntekeväisyyskilpailua lukuun ottamatta ei tiistaina ole nähty mitään ohjattua aktiviteettia ja asukkaat ovat valittaneet tekemisen puutetta. Tehtävän lisäksi päivän ainoa mainittava asia oli Susanna Indrénin ja Claudia Even riita, joka juonsi tapahtumista ennen BB-taloa ja Julkkis-BB:n aikaisista juonitteluista. Naisten kyräily ja selän takana puhuminen on jatkunut pitkin iltaa.

Makeaa suun täydeltä

Kauden tapahtumaköyhin päivä alkoi vilkastua iltaa kohden ja hyväntekeväisyyskilpailun jälkeen oli vuorossa vielä iltatehtävä. Iltatehtävässä asukkaat joutuivat päiväkirjahuoneessa tunkemaan suunsa täyteen vaahtokarkkeja ja sen jälkeen heidän piti vastata Big Brotherin esittämiin kysymyksiin suu täynnä vaahtokarkkeja. Parhaimman suorituksen toistaiseksi esitti Jori, joka huvitti jopa BB:tä.

Anu Saagim-Ratia suu täynnä vaahtokarkkia pk-huoneessa.
Lähde: Big Brother Suomi Twitter.
 

Kaikki asukkaat saaneet osallistua tehtävään, mutta silti paras suoritus luvattiin palkita. Kuitenkin BB toimitti pian Jorin suorituksen jälkeen taloon muutaman punaviiniä ja olutta. Tämän jälkeen asukkaat saivat nähdä talon televisiosta pk-huoneen suorituksia. Samalla tehtävä paljastui niille, jotka eivät sitä tehneet. Tehtävää suorittaneet eivät saaneet paljastaa osallistumistaan iltatehtävään ennen videoiden näyttämistä.

Valitettavasti Big Brotherilla oli teknisiä ongelmia videoiden esittämisessä ja osa videoista jäi näkemättä. Esimerkiksi Susannan video pätki ja katkesi kokonaan muutamaan otteeseen ja Jorin video jäi kokonaan näyttämättä.

Muutamien uusintayritysten jälkeen BB luovutti ja kutsui kaikki iltatehtävään osallistuneet pk-huoneeseen. Vaahtokarkkien mässyttäjät saivat pk-huoneesta BB:ltä lisää vaahtokarkkeja, mutta tehtävän voittaja jäi yhä epäselväksi.

Lue lisää hyväntekeväisyyskilpailusta Subin BB-nettisivuilta:
Hyväntekeväisyyskilpailun tehtävänanto
Asukkaat onnistuivat - Hyväntekeväisyyspottiin tienattiin lisää rahaa

Päivitetty 11.9.2013 klo 01:31: Artikkelia täydennetty iltatehtävän osalta yön tapahtumilla. Valitettavasti tehtävän voittajan nimi jäi epäselväksi.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.