Andy McCoy poistettiin BB-talosta sääntörikkomuksen vuoksi!

Rock-legenda Andy McCoy on poistettu BB-talosta keskiviikon ja torstain välisenä yönä sääntörikkomuksen vuoksi. Andy oli yöllä suuttunut taideteoksensa sotkemisesta.

Andy McCoy poistettiin viime yönä BB-talosta sääntörikkomuksen vuoksi. Andy oli suuttunut Anu Saagim-Ratialle ja Claudia Evelle, koska he olivat menneet sotkemaan Andyn tekemää taideteosta. Andy teki BB-talossa keskiviikkona taideteosta Andyn päivän ohjelmanumerona ja teos oli tarkoitus huutokaupata hyväntekeväisyyteen.

Andy suuttui siis sotkemisesta, mutta tilanne oli hyvin epäselvä, koska kaikkia tapahtumia ei näytetty katsojille 24/7-palvelun hetkellisen pimentämisen vuoksi. Nyt 24/7 toimii jälleen normaalisti ja se saatiin toimintaan jo aamuyöstä. Subin BB-nettisivujen mukaan Andy oli yöllä tuotannon työntekijöiden seurassa.

Yöllinen tilanne lähti siitä, kun humalainen Anu näpelöi Andyn taideteosta, joka oli telineellään olohuoneessaan. Andy oli tässä vaiheessa jossain muualla, mutta Marianne Kallio näki tilanteen ja kertoi tästä Andylle. Andy suuttui tilanteesta ja vaati korvauksia Anun aviomieheltä. Andy huusi Anulle, että taulu oli tarkoitus huutokaupata ja sen arvo oli ainakin 20 000 euroa. Puheissa Andy usutti jo jenkkilakimiehiä Ratioiden perään.

Claudia asettui jupakassa puolustamaan Anua. Andy puolestaan kutsuttiin pk-huoneeseen rauhoittumaan, mutta se ei auttanut, vaan tullessaan takaisin taloon Andy puhisi kiukusta. Anu ei nähnyt tilanteessa mitään väärää, vaan piti Andyn reagointia ylireagointina. Mariannen kielimistä pidettiin ihmeellisenä, mutta Marianne ei tehnyt mielestään mitään väärää. Marianne totesi, että Andy olisi huomannut taulun sotketun viimeistään aamulla.

Teppo Säkkinen asettui puolestaan puolustamaan Mariannea ja Tepon mielestä Marianne teki oikein. Taikuri Jori A. Kopponen puolestaan ihmetteli, miksei Anu pyytänyt tekoaan anteeksi. Jori sanoi itsekin suuttuvansa, jos hänen taikurivälineitänsä rikottaisiin. Teppo oli samaa mieltä ja molemmat miehet sanoivat, että toisten töitä ei sotketa.

Tilanne alkoi kärjistyä ja Andy käyttäytyi uhkaavasti ja hän uhkaili ainakin lyödä Anun ulkomaailmassa olevaa aviomiestä. Andyn mielestä taideteos oli pilalla ja niinpä mies päätti rikkoa taulun ja paiskasi sen lattialle. Kaikkea tämän jälkeen tapahtunutta ei näytetty 24/7-palvelun katsojille, vaan kamerat käännettiin kattoon ja äänet katkaistiin BB-talosta. Tuotanto piti 24/7-palvelun pimennettynä noin puoli tuntia Andyn poistamisen ajan.

BB-tuotanto pahoittelee 24/7-palvelun pimentämistä tuotannollisten syiden vuoksi. Subin BB-nettisivuilla 24/7:n pimentämistä koskevissa uutisissa ohjataan linkkiin Katsomon asiakaspalveluun. Katsomoon voi olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse asian tiimoilta osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Andy ilmoitti keskiviikkona päiväkirjahuoneessa, että hän aikoo luovuttaa Julkkis-Big Brotherin. Andyn oli tarkoitus poistua BB-talosta tänään illalla, mutta hänen poistaminen muutti näitä suunnitelmia. Andyn poistamisen jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta.

Sub tiedotti viime yön tapahtumista BB-talossa

Lue lisää:
Andy poistettiin talosta sääntörikkomuksen vuoksi (Subin BB-nettisivut)
24/7-palvelu toimii jälleen normaalisti (Subin BB-nettisivut)
24/7-palvelu on toistaiseksi vaimennettu (Subin BB-nettisivut)
Katsomon asiakaspalvelu (Katsomo.fi)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.