Sub tiedotti viime yön tapahtumista BB-talossa

Julkkis-Big Brotherin toistaiseksi puhuttavimmat tapahtumat nähtiin viime yönä, kun Andy McCoy hermostui ja hänet jouduttiin poistamaan BB-talosta. Sub kertoi torstaina iltapäivällä lisätietoa viime yön käänteistä.

Viime yönä tilanne kärjistyi BB-talossa niin pahaksi, että Andy jouduttiin poistamaan talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Sub kertoi BB-tuottaja Mikko Räisäsen suulla Subin BB-nettisivuilla, että Andy tönäisi Anu Saagim-Ratiaa ja huusi hänelle uhkaavaan sävyyn. Andy mm. uhkasi lyödä Anua ja hänen ulkomaailmassa olevaa aviomiestään sekä heittää Anua pullolla, joka oli välillä Andyn kädessä.

Tuottaja Räisänen kommentoi Subin BB-nettisivuilla, että tönäisy ja kielenkäyttö olivat riittävä syy Andyn poistamiseen talosta. Andy oli tilanteessa hermostunut Anulle ja Claudia Evelle, jotka olivat menneet sotkemaan humalassa Andyn talossa aloittamaa taideteosta. Anu osallistui sotkemiseen enemmän kuin Claudia, mutta molemmat vähättelivät tilannetta ja mm. Claudia totesi yöllä vain "sehän on vain taulu".

Andyä poistettaessa talossa Julkkis-BB:n 24/7-palvelun lähetys katkaistiin noin 20 minuutiksi kääntämällä kamerat kattoon ja katkaisemalla äänet. Tuottaja Räisäsen mukaan tuotanto toimi protokollan mukaan ja heidän pyrkimyksensä oli palauttaa talon mahdollisimman pikaisesti päiväjärjestykseen, todetaan BB-nettisivuilla. Tarkemmin ei Räisänen halunnut kertoa, mitä katkoksen aikana tapahtui.

MTV Median Internet- ja kuluttajaliiketoiminnan apulaisjohtaja apulaisjohtaja Teemu Lehtonen pahoittelee 24/7-palvelun katkosta ja hän on harmissaan, että tuotanto joutui tekemään tämän ratkaisun. Lehtonen toivoo ymmärrystä palvelun tilaajilta BB-nettisivujen kommentissaan. Mikäli kysyttävää ilmenee Katsomon 24/7:n suhteen, kannattaa ottaa yhteys Katsomon asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tilanne puhutti aamulla

Aamulla BB-taloon jääneet asukkaat saivat nukkua noin kello kymmeneen. Herättyään asukkaat virittelivät keskustelua yön tapahtumista ja osa asukkaista oli osittain tietämättömiä, mitä oikein oli tapahtunut. Tuotanto oli mitä ilmeisimmin ohjeistanut, että tietyistä asioista ei saa talossa puhua. Näytti kuitenkin siltä, että osalle asukkaista oli hieman epäselvää, mitä saa puhua ja mitä ei.

Ainakin Anu ei tuntunut ottavan mitään vastuuta yön tapahtumista ja hän vain naureskelikin yön tapahtumille ja oli muutenkin huolettoman oloinen. Jo yöllä Anu ei edes pyytänyt Andylta anteeksi, vaan nainen vieritti syytä Marianne Kalliolle siitä, että hän juorusi taulun sotkemisesta Andylle. Myöskään Big Brother ei jäänyt vaille Anun haukkuja, sillä BB:kin oli Anun mielestä osasyyllinen, kun ei sulkenut taulua varastohuoneeseen sen jälkeen, kun Andy oli lopettanut maalaamisen.

Pikku hiljaa elämä BB-talossa alkoi palata uomiinsa, vaikka yön tapahtumat puhuttivatkin asukasjoukkoa. Osassa asukkaiden puheissa kuvastui se, että he ovat huomanneet talon jakautuneen leireihin. Tänään käynnistyvät myös nimeämiset. Kuinka viimeaikaiset tapahtumat vaikuttavat asukkaiden mielipiteisiin toisistaan ja nimeämispisteiden jakautumiseen?

Andyn poistamisen jälkeen BB-taloon jäi kymmenen asukasta. Andy ei toistaiseksi anna kommentteja medialle.

Andy McCoy poistettiin BB-talosta sääntörikkomuksen vuoksi!

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Andy poistettiin talosta sääntörikkomuksen vuoksi
24/7-palvelu on toistaiseksi vaimennettu
24/7-palvelu toimii jälleen normaalisti
Andy poistettiin talosta sääntörikkomuksen vuoksi – lisätietoa tilanteesta
BB:n tuottaja Räisänen: Nämä asiat johtivat Andyn poistamiseen talosta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.