Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

Tonni täyttyi hyväntekeväisyyskilpailussa

Neljännen hyväntekeväisyyskilpailun teemana oli houkutuksista kieltäytyminen. Asukkaiden tavoitteena oli kerätä tehtävistä rahaa tehtäväpottiin ja kieltäytyä houkutuksista, jotta he eivät menettäisi rahaa.

Keskiviikkona hyväntekeväisyyskilpailu jatkui toista päivää. BB-talossa astui voimaan keskiviikkoaamuna herätyksen jälkeen päiväunikielto, jonka aikana jopa silmien ummistaminen oli kiellettyä. Asukkailla oli kuitenkin mahdollisuus hankkia lisää nukkumisaikaa 20 minuuttia kerrallaan palloja vastaan, jotka edustivat tehtäväpottiin kerättävää rahaa.

Tiistai-iltana Big Brother oli tuonut taloon torkkunapin, jota painamalla sai lisää nukkumisaikaa. Korvaukseksi kasvaneesta nukkumisajasta BB velotti asukkailta viisi palloa, eli 50 euroa jokaista torkkunapin painallusta kohden. Yöllä asukkaat pohtivat parasta strategiaa, miten toimia torkkunapin ja päiväunikiellon suhteen.

Aamulla BB herätti asukkaat puhelimen soiton äänellä. Asukkaat nousivat sängyistään hitaasti ja ensimmäisenä ylhäällä oli Esko Eerikäinen, joka olohuoneeseen suunnistaessaan pohti, pitäisikö torkkunappia painaa. Esko jätti kuitenkin painamatta ja pikku hiljaa asukkaat kömpivät ylös sängyistään. Big Brother sai tosin soittaa puhelimen soittoääniä melkoisen tovin.

Päiväunien ohella asukkaat luopuivat myös herkkuaamiaisesta, kun Claudia Eve joutui valitsemaan päiväkirjahuoneessa herkkuaamiaisen ja niukan aamiaisen välillä. Claudian valittua kaurapuuro- ja näkkileipäaamiaisen, asukkaiden ei tarvinnut luopua palloista. Kaikki eivät tosin olleet päätökseen tyytyväisiä ja ainakin Sara Sieppi valitti Claudian päätöksestä. Niukkuuteen kuului myös se, ettei keskiviikkona asukkaat saaneet kahvia.

Claudia joutui myös toisen päätöksen eteen, joka koski vain häntä itseään. Big Brother tarjosi naiselle mahdollisuuden nähdä hänen saamansa nimeämispisteet perusteluineen palloja vastaan, mutta Claudia kieltäytyi tästä. Todellisuudessa Claudia olisi saanut nähdä vain toiselta viikolta yhden kahden pisteen nimeämisen Susanna Indréniltä.

Iloa päivään toi tiistaina takavarikoidut tupakat, jotka BB palautti asukkaille tasan kello 14. Viimeiset sekunnit BB laski ääneen talon kaiuttimista ja riemu repesi varastohuoneen oven avauduttua, kun tupakkatuotteet löytyivät.

Makeaa elämää päästiin maistelemaan, kun kolmen asukkaan piti syödä purkillinen makeisia tai sipsejä kymmenessä minuutissa. Onnistuessaan asukkaat olisivat saaneet purkin arvon verran palloja, mutta vain Esko onnistui tehtävässä ja asukkaat ansaitsivat kymmenen palloa, eli sata euroa.

Aleks Vehkala karkinsyöntitehtävässä. Lähde: Big Brother Suomi Twitter. 

Viimeisessä tehtävässä tarvittiin tarkkuutta, kun sählypallo piti heittää rampin päässä olevaan reikään. Ramppi oli kaareva ja liukas ja reikiä oli eri arvoisia. Jälleen piti valita kolme asukasta suorittamaan tehtävää.

Ensimmäisinä oli vuorossa Esko ja Niko Saarinen, mutta molemmat onnistuivat vain kertaalleen tuomaan kumpikin 100 euroa. Tehtävän todellinen sankari oli Anne-Mari Miettinen, joka sai jokaisen pallon reikään ja sai ansaitut onnittelut kanssa-asukkailtaan.

Hyvän viimeisen tehtävän ansiosta asukkaat saivat kerättyä tehtäväpottiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella täydet 1 000 euroa. Tehtäväpotti kasvoi kokonaisuudessaan 3 627 euroon. Asukkaat siis onnistuivat neljännessä hyväntekeväisyyskilpailussa. Onnistuneen hyväntekeväisyyskilpailun jälkeen Big Brother toimitti taloon smoothieainekset ja kukin asukas sai valmistaa itselleen smoothien. Asukkaiden iloksi myös sauna lämpeni tapahtumarikkaan päivän päätteeksi.

Taistelua houkutuksia vastaan, tavoitteena tuhat euroa

Lue keskiviikon tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Kauhea karkkinen
Lopun aikojen liukumäki
Hyväntekeväisyyskilpailu: 100 pistettä -tulos

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.