Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Julkkis-BB

Päivä 41 / 41

Nimettyjen julkistus: Anu, Esko ja Jori tuulettivat, Niko ei

Sunnuntaina asukkaat saivat kuulla häätöäänestykseen nimetyt asukkaat. Tulosten julkistus otettiin vastaan hieman eri tavalla, kun kolme nimetyistä tuuletti saatuaan tiedon nimettynä olosta, kun taas yksi otti tiedon varsin tyynesti.

Perjantaina alkaneeseen häätöäänestykseen nimettiin asukkaiden toimesta neljä asukasta. Häätöäänestykseen tällä viikolla joutuivat Jori A. Kopponen, Niko Saarinen, Anu Saagim-Ratia ja Esko Eerikäinen. Asukkaille kerrottiin häätöäänestykseen joutuneet asukkaat vasta sunnuntaina.

BB-talon tunnelmassa oli sitten perjantain nimeämisten jälkeen tapahtunut dramaattinen muutos. Asukkaat olivat riidelleet perjantai-illasta alkaen ja talo oli jakaantunut kahteen porukkaan. Tunnelma oli muuttunut mukavasta ja rennosta varsin jännittyneeksi ja kireäksi. Jakautuminen oli tapahtunut niin, että Anu, Esko ja Jori olivat yhtenä ryhmänä ja sitten olivat muut.

Riidoissa erityisesti Anu ja Jori olivat joutuneet toisten sanallisten hyökkäysten kohteeksi, mutta kaksikko oli säilyttänyt mielen malttinsa todella hyvin. Esko oli riitaantunut oikeastaan vain Johanna Salmisen kanssa, mutta muuten hän lähinnä päivitteli talon tapahtumia ja muuttunutta tunnelmaa.

Anun, Eskon ja Jorin motivaatio pysyä talossa oli riitelyn seurauksena todella alhainen ja he halusivat mielellään ulos talosta. He eivät haluaisi olla muiden asukkaiden kanssa missään tekemisissä Julkkis-BB:n jälkeen. Niinpä oli mielenkiintoista nähdä asukkaiden reaktiot, kun he kuulevat nimeämisten tulokset.

Sunnuntaina iltapäivällä Big Brother kutsui asukkaat sohvalle kuulemaan nimetyt asukkaat. Ensimmäisenä kaiuttimista kuului Anun nimi. Anu hihkaisi ja tuuletti onnellisen näköisenä. Samanlainen reaktio oli myös Eskolla, kun hän kuuli tulleensa nimetyksi. Jorikin tuuletti, kun hänen nimensä kuului kolmantena, vaikkakin tuuletus oli Anua ja Eskoa vaisumpi. Viimeisenä kuului Nikon nimi, mutta Niko vain hieman hymähti ja taustalta kuului jotain elämöintiä.

Nimeämistulosten kuulemisen jälkeen Anu ja Esko vetäytyivät BB-talon pihalle nauttimaan auringonpaisteesta. Kaksikko istui pihalla hiljaa jonkin aikaa sanomatta toisilleen sanaakaan. Muut asukkaat olivat tuolloin sisätiloissa.

Tämän kauden viimeisessä Talk Show'ssa BB-talosta häädetään yksi asukas, vain viikko ennen Finaalia.

Julkkis Big Brother Talk Show tänään Subilla klo 21.00

Häätöäänestyksen ohjeet Subin BB-nettisivuilla

Lue lisää viikonlopun tapahtumista sivustoltamme:
Jori, Niko, Esko ja Anu nimettiin neljänteen häätöäänestykseen (4.10.2013)
BB-talossa Aleksin päivä - Aleks hermostui Anulle (4.10.2013)
Nikolle salatehtävä - sai valehdella sydämensä kyllyydestä (5.10.2013)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2013 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2013 Sub / MTV MEDIA, Endemol Finland Oy.