Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Ylivoimainen Andte

Big Brotherin tänä vuonna voittanut Andte teki aivan ainutlaatuisen suorituksen. Andte otti voiton niin ylivoimaiseen ja suvereeniin tyyliin, ettei ennen tällaista ole nähty.

Lue lisää...

Ahdistava viikko Finaalissa

Tänään se vihdoin on, Big Brotherin Finaali. Joku kahdeksasta voittaa pääpotin, mutta nyt saattaa käydä niin, että moni saa oikean voittajan tällä kertaa.

Lue lisää...

Jänniä nimeämiskäänteitä

BB-talossa on kahtena peräkkäisenä viikkona ollut käytössä normaalista poikkeavia nimeämiskäytäntöjä. Rutiinien muutos oli raikas tuulahdus muuten aika värittömään kauteen.

Lue lisää...

Psykologista sodankäyntiä

Big Brother osaltaan pelaamista henkisillä resursseilla, joilla asukkaita haastetaan fyysisten tehtävien lisäksi. Vaikka tämä kausi on ollut aika heikko, on taustalla nähtävissä psykologista peliä Big Brotherin taholta.

Lue lisää...

Tasottomia tehtäviä

Suomen Big Brotherin tehtävät aiheuttavat paljon hampaiden kirstystä vuosi toisensa jälkeen. Tämä vuosi ei tee tällä saralla poikkeusta.

Lue lisää...

Isoveljen synttärit

Kauden piti olla rankempi kuin koskaan. Big Brotherin on viimeistään synttäreillään alkaa lunastaa lupauksiaan tai muuten kaudesta uhkaa jäädä tyhjä arpa käteen.

Lue lisää...

Ammattitaito kunniaan

BB Extra sai täksi kaudeksi uudeksi juontajakseen BB-voittaja Sauli Koskisen. Ennen kauden alkua moni epäili Saulin kykyjä juontaa ohjelmaa ja valitettavasti epäilyt ovat konkretisoituneet kauden alettua.

Lue lisää...

Kahtiajako loi heti jännitteitä

Tämän BB-kauden teema on kahtiajako, kun BB-talo on jaettu Kartanoon ja Kellariin. Jo ensimmäinen viikko näytti, että jako tuo asukkaiden välille jännitteitä. Jännitteitä asukkaiden välillä on tullut paitsi BB-talon jakavan aidan molemmin puolin, on niitä tullut myös toisen ryhmän sisällä.

Lue lisää...

Porealtaan pohjaan vai uuteen nousuun?

Tänään se sitten alkaa, Big Brother kymmenettä kertaa. Taas sitä jännityksellä odotellaan iltaa, mitä tuleman pitää. Tänä vuonna tuntuu olevan erityisen paljon avoimia kysymyksiä kautta kohtaan.

Lue lisää...

Juhlakaudesta juhlan arvoinen

Usko tuotantoon on hiipunut vuosi vuodelta, vaikka Big Brotheria on uskollisesti katsonut vuosi toisensa jälkeen. Olisiko juhlakausi kymmenennen Big Brotherin jotenkin erilainen? Toivoahan aina voi.

Lue lisää...

Negaa ja jotain posia lisähaussa

Asukashaku vuoden 2014 Big Brotheriin saatiin viime viikolla lopullisesti päätökseen. Haku huipentui lisähakuun, jossa ainakin periaatteessa yleisö pääsi vaikuttamaan yhden asukkaan valintaan, mutta tuoko se BB-taloon jotain uutta tai lisäarvoa?

Lue lisää...

BB Plazan pelastaminen oli kulttuuriteko

BB-fanit ovat saaneet kesän ajan olleet kuin tulisilla hiilillä, sillä heidän tärkein fanituksen viestintäkanavansa BB Plaza oli lopetusuhan alla. Kesän kuumimmilla helteillä saatiin kuitenkin ilouutisia, kun kerrottiin, että BB Plazan rahoitus oli turvattu ja toiminta jatkuu. Tämä oli todellinen kulttuuriteko.

Lue lisää...

BB-fanit ansaitsevat laadukkaan keskustelupalstan

Toukokuun lopussa BB-fanien korviin kantautui ikäviä uutisia, kun tuli tieto, että BB Plazan taival saattaa päättyä kuluvan kesän päätteeksi. BB-fanien ja koko Big Brotherin kannalta BB Plazan toiminnan loppuminen olisi todella surkea tilanne.

Lue lisää...

Kymppi täyteen Isoveljellä

Viime viikolla kuultiin, että Suomen Big Brother nähdään myös tänä vuonna. On juhlavuoden aika, sillä syksyllä käynnistyy peräti kymmenes BB-kausi Suomessa.

Lue lisää...

Palaako Big Brother asiaan?

Vaikka talvesta ei ole ollut tietoakaan suurimmassa osassa Suomea ainakaan kovin pitkään, pitkään on jouduttu odottamaan Suomen Big Brotherin tulevaisuutta. Odotus jatkuu yhä, vaikka eletään jo maaliskuuta.

Lue lisää...

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.