Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Aikamatka Suomen Big Brotheriin

Suomen Big Brotheria on tehty yhdeksän kautta ja kymmenes kausi on vuorossa syksyllä 2014. Paljon on tapahtunut vuosien varrella ja nyt on hyvä palata pienelle aikamatkalle Suomen Big Brotherin yhdeksään ensimmäiseen kauteen.

Lue lisää...

Historiaa: Suomen Julkkis-Big Brother 2013

Suomen ensimmäinen Julkkis-Big Brother näki päivänvalon syksyllä 2013. Ennen julkkiskautta Suomessa oli nähty kahdeksan normaalikautta, kunnes julkkikset pääsivät BB-taloon. Monet fanit olivat toivoneet Julkkis-BB:tä jo vuosia myös Suomeen monien muiden maiden tapaan.

Lue lisää...

Suomen Big Brotherin voittajat 2005-2013

Suomen Big Brotherilla on ollut kahdeksan voittajaa, neljä naista ja neljä miestä. Ensimmäinen voittaja kruunattiin vuonna 2005 ja viimeisin voittaja on viime syksyltä 2012. Tässä esitellään lyhyesti BB:n suomalaisversion voittajat.

Lue lisää...

Suomen Big Brother numeroina 2005-2013

Big Brotheriin liittyy myös paljon numeroita. Suomen Big Brotheria on tehty yhdeksän tuotantokautta, mukaan lukien syksyllä 2013 nähty Suomen ensimmäinen Julkkis-Big Brother. Tilastoistamme löytyy niin asukkaiden ja kausien ikävertailuja kuin katsojalukuvertailuja.

Lue lisää...

Historiaa: Suomen Big Brother 2012

Kahdeksas kausi muistetaan runsaasta asukasmäärästä avausiltana, suuresta naisasukkaiden määrästä ja negatiivisuuden ja kyräilyn määrästä. Tämä ei voinut olla näkymättä mm. Big Brotherin käsittelyssä lukuisilla keskustelupalstoilla ja BB-ohjelmien katsojamäärissä, jotka suorastaan romahtivat vuonna 2012.

Lue lisää...

Historiaa: Suomen Big Brother 2011

Kuudennen kauden Finaalissa ei ilmoitettu Big Brotherin jatkosta Suomessa. Julkisuudessa huhuttiin, että Sub haluaisi kilpailuttaa BB:n tuotannon. Alkuvuosi 2011 olikin hyvin hiljaista BB:n taholta ja spekulaatiot alkoivat pyöriä ohjelman loppumisen tai välivuoden ympärillä.

Lue lisää...

Historiaa: Suomen Big Brother 2005-2010

Johdanto

Suomen Big Brotherin tarina lähti liikkeelle Brittien Big Brotherista. Subtv (nyk. Sub) oli ottanut ohjelmistoonsa Brittien BB:n tuotantokausia. Tämä herätti Suomen BB-fanit toivomaan jopa Suomeen omaa BB:tä. Fanit joutuivat kuitenkin pettymään, kun Subtv kieltäytyi kunniasta vedoten BB:n korkeisiin tuotantokustannuksiin. Päätös muuttui kuitenkin myöhemmin, kun Subtv ilmoitti yllättäen syksyllä 2004, että Suomi saa oman BB:nsä vuoden 2005 aikana.

Lue lisää...

Haku

Kysely

Suomen Big Brother tekee paluun Jimillä ja Ruudussa syksyllä 2019. Onko BB:n paluu hyvä juttu?

Kyllä - 95.8%
Ei - 4.2%
En ota kantaa - 0%

Ääniä yhteensä: 24
Tämä äänestys on jo päättynyt : 10.02.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.