BB-talossa ei ole perinteisiä nimeämisiä tällä viikolla

BB-talossa ei tällä viikolla nähdä perinteisiä nimeämisiä. Tällä viikolla häätöäänestykseen joutuvat asukkaat selviävät viikkotehtävän perusteella.

Normaalisti asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen keskiviikkoisin, mutta tällä viikolla asukkaiden ei tarvitse mennä nimeämään. Big Brother on päättänyt, että häätöäänestykseen joutuvat asukkaat määräytyvät tämän viikon viikkotehtävästä, kerrotaan BB-nettisivuilla.

Big Brother ei ole tarkentanut, miten asukkaat häätöäänestykseen määräytyvät tai millainen viikkotehtävä on. BB-nettisivuilla vain todetaan, että kaikki nimetyt asukkaat selviävät sunnuntaihin mennessä. Vielä ei ole tiedossa, häädetäänkö tällä viikolla BB-talosta ketään, koska nimetyt selviävät niin myöhään.

Asukkaille käänteestä ei kerrottu mitään ja he ihmettelivätkin, miksei nimeämiset ole alkaneet. Osa asukkaista spekuloi, että nimeämiset on siirretty torstaille, koska Big Brother laittaisi asukkaita Kiron Kivikkoon tänään.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.