Murhaaja jatkoi pahantekoaan, Jussi K. on seuraava uhri

Murhamysteerin selvittäminen jatkui BB-talossa perjantaina. Asukkaille paljastui jo toinen uhri, kun Jussi K. tuli murhatuksi.

Joni oli murhattu torstaina ja neljä asukasta oli vaarassa tulla uhriksi. Anna, Armi, Jenna ja Jussi K. saivat eilen illalla "Lähtö lähellä" -tekstillä varustetut paidat, sillä joku heistä murhattaisiin yöllä. Aamupäivällä selvisi, että Jussi K. oli murhattu.

Seuraava uhri selvisi, kun murhavaarassa ollut nelikko seisoi pihalla ämpärien alla, joista uhrin päälle kaatuisi verta. Jokainen uhriehdokas kaatoi ämpärin päälleen vuorollaan ja Jennan ja Annan kohdalla ämpäri oli tyhjä. Kolmantena vuorossa ollut Jussi K. sai verisen ämpärin sisällön niskaansa. Armi ei ehtinyt kaataa ämpäriään, sillä hän oli vuorossa vasta neljäntenä.

Murhaaja oli yhä vapaalla jalalla ja Jussi K. pääsi selvittämään Jonin kanssa murhamysteeriä tutkimushuoneeseen, eli entiseen Kellariin. Big Brother kertoi asukkaille, että Jonin eiliset tutkimukset olivat epäonnistuneet ja Jonin ja Jussi K:n oli pohdittava epäiltyjä kahdestaan ääneen.

Uhrit olivat tosin aluksi kiinnostuneet enemmän asukkaiden valokuvista ja miltä he näyttivät niissä kuin murhatutkimuksista. Joni ja Jussi K. olivat hieman hämmentyneitä, mitä heidän pitäisi tehdä. Big Brother oli vihjannut, että todistusaineistossa olleessa videonauhassa saattaisi olla vinkkejä.

Joni ja Jussi K. alkoivatkin laskea, kuinka monta kertaa videolla nähty mustiin pukeutunut mies hipelöi puukolla kunkin asukkaan kuvaa. "Tutkimustensa" perusteella Joni ja Jussi K. valitsivat uudet epäillyt. Eilen Joni oli epäillyt Joonasta, Armia ja Tuulikkia, mutta tänään epäilyksen alla olivat Leyla, Tuija ja Jenna.

Leyla, Tuija ja Jenna joutuivat suorittamaan epäiltyjen tehtävän, jotka Joni ja Jussi K. tarkkailivat tutkimushuoneen televisiosta. Tehtävässä piti kilistää pihalla korkealla olevaa kelloa, jonne päästäkseen piti nousta ylöspäin Big Brotherin toimittamilla putkilla ja levyillä. Kellon soittaminen oli helppo homma, kaikki epäillyt suoriutuivat siitä muutamassa minuutissa.

Big Brotherin tehtävänannon mukaan Joni ja Jussi K. pystyivät tehtävän ansiosta sulkemaan yhden epäillyistä pois laskuista murhaajaa haettaessa. Kaikkein epäilyttävin tehtävässä oli Jenna, joka vihelteli koko suorituksen aikana ja nainen teki ylirauhalliseen tyyliin tehtävän kertaakaan kitisemättä.

Jennan käytös tehtävän jälkeen oli hyvin epäjennamaista, koska hän tuli hiljaa laulellen sisään naama maireassa hymyssä. Muutenkin Jenna on ollut viikkotehtävän alettua epätavallisen rauhallinen ja erityisesti hän on ollut huolissaan, ettei syyttömiä syytettäisi.

Jos Joni ja Jussi K. osuvat oikeaan murhaajan suhteen, joutuu murhaaja häätöäänestykseen. Väärässä ollessaan, Joni, Jussi K. ja viaton uhri joutuvat häätöäänestykseen. Dani on joka tapauksessa häätöäänestyksessä sääntörikkomuksensa vuoksi.

Spekulointi murhaajasta käy kovana ja asukkaiden ykkössuosikki murhaajaksi on Joonas, joka kyllä käyttäytyy hermostuneesti. Joonas on kuitenkin kiistänyt syyllisyytensä ja on hanakasti syyttänyt varmasti jokaista talon asukasta murhaajaksi. Jennan kannatus murhaajaksi on ollut toistaiseksi vaisua, mutta muuttuiko asukkaiden mieli päivätehtävän jälkeen?

Perjantain BB Extrassa paljastettiin, että viikkotehtävän murhaaja ratkeaa vasta sunnuntain Talk Show'ssa, joka tarkoittanee, että vasta silloin käynnistyy myös häätöäänestys. Tällä viikolla BB-talosta häädetään yksi asukas suoran lähetyksen päätteeksi.

Lue lisää BB-nettisivuilta:
BB-viikkotehtävä: Loppu lähellä
Murha Big Brother -talossa -viikkotehtävä – toinen murha
Murha Big Brother -talossa -viikkotehtävä: toinen murhattu
Murha BB-talossa -viikkotehtävä – Kellot soivat murhaajalle

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.