Uusi murhaaja iski ensimmäisen kerran - Annasta tuli uhri

Toinen murhaaja-viikkotehtävä pääsi kunnolla vauhtiin, kun murhaaja sai ensimmäisen uhrinsa. Tällä kertaa murhaajan puukosta sai Anna, joka pääsi ensimmäisenä tutkimaan, kuka hänet murhasi.

Spekulointi BB-talossa kävi jälleen kovana, kun asukkaat saivat toisen peräkkäisen murhaaja-viikkotehtävän. Vyyhti viikon ensimmäisen murhaajan ympärillä alkoi purkautua, kun ensimmäinen uhri selvisi. Asukkaille näytettiin jälleen video, jossa mustapukuinen hahmo pyöritteli puukkoa asukkaiden kuvien edessä.

Jännittävän musiikin soidessa puukko seikkaili asukkaiden kasvoilla ja asukkaat jännittivät sohvilla, kuka hetken kuluttua kuvainnollisesti murhattaisiin. Anna oli tuttuun tapaan jälleen hieman hermoheikkona ja ajoittaista kiljuntaa kuului. Lopulta "puukkohippa" päättyi Annan kohdalle, jonka jälkeen kuvan päälle lensi "veriroiskeita".

Anna sai videon jälkeen kutsun päiväkirjahuoneeseen, josta naiselle annettiin viime viikolta tuttu murhatun t-paita. Hieman myöhemmin Big Brother avasi jälleen tutkimushuoneen, jonne Anna pääsi ensimmäistä kertaa tutkimaan murhaansa yksikseen.

Tutkimushuoneessa Annan piti puhua ääneen ajatuksensa murhatutkimusten suhteen. Aluksi Anna ihasteli tutkimushuonetta, joka oli hieman muuttanut ulkoasuaan viime viikosta. Tutkimushuoneeseen oli ilmestynyt pätkä Kartanoa ja Kellaria erottanutta häkkiaitaa ja siellä oli myös yksi Operaatio syysmyrskyn kenttäsängyistä.

Anna myös pelleili hetken suurennuslasin kanssa, mutta tämän jälkeen Anna aloitti kunnon analysoinin. Ensin Anna pohti, miksi joku hänet haluaisi laittaa murhatuksi. Hän ei uskonut, että häntä olisi laitettu häätöuhan alle sen takia, että hänet haluttaisiin ulos talosta. Sen sijaan Anna uskoi, että hänet laitettiin tähän asemaan sen takia, ettei hänen uskota ratkaisevan mysteeriä.

Analysointi oli hyvin johdonmukaista ja Anna valitsi epäillyiksi asukkaita, jotka toisaalta olivat hyviä tehtävissä ja toisaalta hänen epäilyissään korkealla. Epäillyiksi Anna valitsi Danin, Jussi K:n ja Tuulikin. Kahta ensinmainittua Anna piti hyvinä kisaajina, Tuulikki oli varsinaisena epäiltynä.

Ykkösepäiltyään Anna ei laittanut vihjetehtävään, koska hän ei halunnut vielä paljastaa ykkösepäiltyään. Annan ykkösepäilty oli Tuija, jonka epäilyksen alaisuudesta Anna ei aio puhua Jonathanin kanssa, koska Anna pelkää Jonathanin juoruavan tiedon Tuijalle. Annan asettamat kolme epäiltyä pääsevät suorittamaan tiistaina vihjetehtävää, josta Annan on heidän onnistuessaan mahdollisuus saada murhan ratkaisemista auttava vihje.

Murhamysteeri jatkuu BB-talossa tämän viikon ajan. Myöhemmin viikkotehtävään tulee mukaan myös toinen murhaaja ja lisää uhreja. Viikkotehtävän panoksena on viime viikon tapaan häätöäänestykseen joutuminen.

Uudet murhaajat vaanivat BB-asukkaita taas tällä viikolla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.