Viimeisissä kuulusteluissa Leyla, Tuija ja Tuulikki - uhrit päättämään syyllisen

BB-talon murhatutkimukset alkavat lähestyä ratkaisuaan. Uhrit pääsivät tekemään viimeisen kuulustelunsa kolmelle pääepäillyilleen ennen kuin he joutuvat tekemään päätöksen, kuka murhaaja on.

Murhaajan uhrit Anna ja Jenna olivat saaneet kolmannesta vihjetehtävästä vihjeen, jossa kerrottiin, kuka varmasti ei ole murhaaja. Big Brotherin taloon toimittama 3D-tulostin sai torstai-illan aikana työnsä valmiiksi ja sen tuloksena valmistui Jussi K:n kasvokuva.

Anna ja Jenna saivat siis sulkea Jussi K:n pois murhaepäilyistä. Hänen lisäkseen murhatutkimusten ulkopuolella olivat sädekehän aamulla päähänsä ottanut Armi, syysmyrskyläiset Andte, Jonathan ja Pertti sekä tietenkin uhrit itse. Uhrien on selvitettävä kahdesta BB-talon murhaajasta toinen, jotta he välttäisivät häätöäänestyksen.

Viimeiset johtopäätöksen Anna ja Jenna pääsivät tekemään kuulusteluissa, jotka olisivat viimeiset ennen päätöksentekoa. Anna ja Jenna kutsuivat kuulusteluihin kolme asukasta, joita he pitäisivät pääepäiltyinä. Uhrit valitsivat kuulusteluihin Leylan, Tuijan ja Tuulikin.

Kuulusteluihin saapui ensimmäisenä Leyla. Leylaa jännitti kuulustelut ja hänen sykkeensä kävi korkealla, vaikka puhe oli pääsääntöisesti hyvin rauhallisesti. Välillä kuului jännittyneitä hörähdyksiä, mutta varsinaista "häröilyä" ei nähty. Anna ja Jenna eivät kuulustelujen perusteella pitäneet Leylaa syyllisenä.

Toisena asukkaana kuulusteluissa oli Tuija. Tuija valitteli selkä- ja vatsakipujaan ja pyysi tyynyä selkänsä tueksi. Kuulustelujen alettua Tuijan syke pysyi matalalla ja hänestä oli vaikea lukea mitään. Tuija oli rauhallinen ja vastasi loogisesti hänelle esitettyihin kysymyksiin. Kuulustelujen päätyttyä Anna ja Jenna olivat hieman epävarmoja, oliko Tuija sittenkään murhaaja, koska hän oli uhrien ykkösepäilty.

Tuulikin vuoro oli tulla kuulusteluihin kolmantena. Viimeviikkoisten kuulustelujen tapaan Tuulikki oli hyvin rauhallinen ja hän kiisti syyllisyytensä. Kuulustelu muuttui haastatteluksi, kun uhrit kyselivät Tuulikin mielipidettä murhaajasta. Samoin he halusivat Tuulikilta neuvoa, miten heidän pitäisi tehdä. Tuulikki painotti, että naisten on kuitenkin tehtävä oma päätöksensä, eikä kuunnella liikaa häntä.

Tuulikin poistuttua tutkimushuoneesta oli Annalla ja Jennalla 20 minuuttia aikaa tehdä päätös, kuka murhaaja on. Kuulusteltavista Tuulikki oli hyvin varma Tuijan syyllisyydestä, Leyla taasen piti Dania syyllisenä. Tuijan mielestä murhaaja oli Leyla.

Annan ja Jennan murhaajan pohtiminen jäi 24/7-palvelun kameroiden ulkopuolelle, mutta lyhyt pätkä pohdinnoista tarttui vaihtuvaan kameraan, jossa molemmat naiset käpälöivät Tuijan kuvaa. Tuulikin syyttömyydestä uhrit olivat täysin varmoja ja Annaa jopa hävetti, että hän oli epäillyt Tuulikkia jossain vaiheessa. Sen mahdollisuuden, että Dani olisi murhaaja, olivat uhrit unohtaneet täydellisesti murhaajaspekulaatioista.

Lopullisen päätöksen uhrit ovat luultavasti jo tehneet päiväkirjahuoneessa. Uhrit joutuvat yöpymään tämän yön tutkimushuoneessa. Annan ja Jennan päätös, kuka on murhaaja, selviää perjantain BB Extrassa. He joutuvat olemaan tutkimushuoneessa Extraan saakka, jossa myös käynnistyy tämän viikon häätöäänestys.

Jos Anna ja Jenna selvittävät toisen murhaajista, joutuvat molemmat murhaajat häätöäänestykseen. Jos Anna ja Jenna eivät onnistu selvittämään murhaajaa, joutuvat häätöäänestykseen he itse yhdessä valitsemansa viattoman asukkaan kanssa.

Häätöäänestys päättyy sunnuntain Talk Show'ssa.

Viikko 10: Murhaaja-analyysi

Lue lisää BB-nettisivuilta:
Murha Big Brother -talossa -viikkotehtävä: kuulustelukutsu
BB-viikkotehtävä: Murha Big Brother -talossa, taas! Kuulustelut jatkuvat
Big Brother tiedottaa: Mysteerin pääepäilty selviää ja häätöäänestys käynnistyy BB Extrassa
Viikkotehtävän kuulustelut jatkuvat teknisin apuvälinein – BB-polygrafi

BB Extra tänään Subilla kello 19:05 - 19:30

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.