Päättynyt BB-kausi sai täystyrmäyksen Fanisivujen kävijöiltä

Big Brother 2014 päättyi perjantaina Andten voitonjuhliin. Sen sijaan tuotannolla ei taida olla paljon juhlittavaa, jos ainakin Fanisivujen kävijöiltä kysytään.

Kysyimme BB-kauden viimeisellä viikolla kyselyssämme BB-fanien arvosanaa nyt jo päättyneestä kaudesta. Kovin mairittelevaa arvosanaa ei arvosanaa, sillä kouluarvosanoilla eniten ääniä sai arvosana 4, joka keräsi 35,8 % annetuista äänistä. Tuotannon suoritus oli siis lukijoiden mielestä hylätty.

Kaiken kaikkiaan kyselyssämme annettiin 176 ääntä, joista neljä huonointa arvosanaa (4-7) saivat 159 ääntä, eli noin 90 % annetuista äänistä. Hyvän tai kiitettävän arvosanan (8-10) vuoden 2014 Big Brotherille antoi vain 17 äänestäjää.

Samansuuntaisia arvioita BB-kaudesta on kuultu mm. Big Brotheria seuraavista yhteisöstä keskustelupalstoilla ja Facebookissa. Tuotanto saanut pitkin kautta kritiikkiä kauden toteutuksesta lähes jokaisesta asiasta. Monien mielestä päättynyt kausi oli huonoin tai ainakin yksi huonoimmista Suomen Big Brotherissa.

Suomen Big Brotherin jatkosta ei ole virallisesti tiedotettu mitään.

Lue myös
Katso kyselymme BB-kauden arvosanasta
Andte on Big Brother 2014 voittaja! (14.11.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.