Mikko Räisänen jätti Endemolin

Suomen Big Brotherin tuottajana toiminut Mikko Räisänen on jättänyt tuotantoyhtiö Endemol Finlandin. Räisänen on siirtynyt tuotantoyhtiö Lucy Loves Storiesin toimitusjohtajaksi.

Torstaina Suomen Big Brotherin Facebook-sivuilla julkaistiin Mikko Räisäsen tervehdys ja kiitokset BB-faneille. Päivityksessä ilmoitettiin Räisesen lopettaneen yhteistyön Endemol Finlandin kanssa maaliskuussa ja siirtyvän Lucy Love Storiesin toimitusjohtajaksi. Räisänen tuotti Big Brotheria yhdeksän tuotantokautta vuodesta 2006 alkaen aina viime vuoteen saakka.

Big Brotherin Facebook-sivuilla Räisänen kiittää Suomen parhaita faneja, jotka ovat olleet todella aktiivisia ohjelman suhteen. Räisäsen mukaan vuosien varrella he ovat saaneet tuhansia palautteita ja hän uskoo, ettei minkään muun ohjelman fanit ole yhtä aktiivisia. Facebook-päivityksessä Räisänen toteaa myös, että hänestä on ollut mahtavaa tehdä Suomen suosituinta reality-ohjelmaa.

 

Mikko Räisäsen terveiset BB-faneille:"On ollut aivan mahtavaa saada tehdä Suomen suosituinta reality-ohjelmaa. Ehkä...

Posted by Big Brother Suomi on 2. huhtikuuta 2015

Mikko Räisäsen viesti Suomen Big Brotherin Facebook-sivuilla to 2.4.2014. Lähde: Big Brother Suomi Facebook.

Mikko Räisäsen Endemol-pestin päättymisestä oli viitteitä jo alkuviikosta. Fanisivusto BB Plazalta bongattiin Räisäsen nimi Lucy Love Stories -tuotantoyhtiön nettisivuilta ja Räisänen oli jo ilmoittanut Endemol-yhteistyön päättymisestä omilla Facebook-sivuillaan. Suomen Big Brother on pitkälti henkilöitynyt Räisäseen, jonka toimia ohjelman tekemisessä on arvosteltu rankasti vuosien varrella.

Suomen Big Brotherin jatko on edelleen epäselvä, uutta tietoa ohjelman tulevaisuudesta ei ole. Ohjelman pitkäaikainen tuottaja on siis jättänyt tuotantoyhtiön, mutta BB:n pääohjaaja Kim Sainio ole jättänyt Endemolia, mikäli hänen Facebook-profiiliaan on uskominen. Hänen Facebook-sivuillaan hänen ammatikseen kerrotaan "Creative Director yrityksessä Endemol Finland" ja lisäksi tähän uutiseen saamamme kommentin perusteella olisi Sainio kirjoittanut Facebookiin olevansa "'aloittanut työt Endemolilla' 23. maaliskuuta." Vuosina 2006-2009 ja 2011-2014 Big Brotheria tehnyt Sainiota on kuultu alkuvuodesta Radio Rockilla, mutta Radio Rockin nettisivuilla ei Sainiota mainita esimerkiksi juontajat-osiossa. Sainio toimi juontajana Radio Rockilla ollessaan "BB-paussilla" vuonna 2010.

Varsinaisesti Sainion jatkaminen Endemolilla ei takaa mitään Big Brotherin jatkosta, joskin se, että osa tuotannon voimahahmoista jäisi Endemolille, antaisi vielä toivoa BB-faneille ohjelman jatkumisesta. Endemol omistaa Big Brotherin formaattioikeudet ja se on myös tuottanut ohjelmaa Subille vuodesta 2011 alkaen. Tätä ennen tuotantoyhtiönä toimi Metronone Film & TV vuosina 2005-2010. Näillä näkymin tieto Big Brotherin tulevaisuudesta siirtyy pääsiäisen yli

Suomen Big Brotherin Facebook-sivut

Artikkelia on päivitetty 02.04.2015 kello 17:08: Artikkeliin on korjattu tieto Kim Sainion asemasta Endemol Finlandissa, joka ei saamamme kommentin perusteella pitänyt paikkaansa ja tieto Facebookissa puolsi myös tätä korjausta. Uutisoimme ensin, että Sainio olisi lähtenyt Endemolilta, mutta hänen Facebook-sivujensa mukaan hän on yhä yrityksen palveluksessa. Kiitos kommentoijalle vinkistä!

Päivitys 02.04.2015 kello 17:32: Lisätty Mikko Räisäsen viesti Big Brother Suomen Facebook-sivuilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.