Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

IS: Suomen Big Brotherin tulevaisuus auki

Big Brotherin tulevaisuus Suomessa on vielä auki, kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan. Pääohjaaja Kim Sainion mukaan neuvottelut pitäisi aloittaa pikapuolin ohjelman jatkosta.

Alkuvuosi on perinteisesti hiljaista aikaa Big Brotherin suhteen. Toistaiseksi viimeisin kausi päättyi viime lokakuussa, kun vain kuusiviikkoisen Julkkis-Big Brotherin voittajaksi kruunattiin taikuri Jori A. Kopponen. Yleensä uutisia uudesta kaudesta on kuultu viimeistään maaliskuussa, jos kauden päätteeksi tietoa ei ole kerrottu. Julkkiskauden päätteeksi BB:n jatkosta ei mainittu mitään ja näin on käynyt myös kausien 2010 ja 2012 päätteeksi. Muina kausina seuraavasta kaudesta on kerrottu finaalilähetyksen lopussa.

Torstaina Ilta-Sanomat julkaisi nettisivuillaan Big Brotherin pääohjaajan, Kim Sainion haastattelun. Sainio toteaa IS:n haastattelussa, että neuvottelut uudesta kaudesta pitäisi aloittaa pikapuolin. Kommentti antaa hieman tulkinnanvaraa siitä, onko neuvotteluista sovittu ja ne aloitetaan lähiaikoina, vai eikö Subilta tai joltakin muulta kanavalta ole kuulunut mitään tähän mennessä. Sub on toiminut Big Brotherin kotikanavana Suomessa sen historian ajan 2005-2013.

Syksyllä päättynyttä Julkkis-BB:tä pääohjaaja ei sanonut kautta huonoksi IS:n haastattelussa, mutta hän toteaa, että opittavaa siitä oli. Sainion mielestä on mahdollista, että Suomessa nähdään vielä toinen julkkiskausi ja hän ei usko IS:n haastattelussa, että ohjelman aika olisi vielä ohi yhden kauden jälkeen. IS:n haastattelussa Sainio huomauttaa, että monissa maissa on tehty useita julkkiskausia ja aikaisempien kausien virheistä on otettu oppia.

Ilta-Sanomien haastattelema Sainio sanoo, ettei BB:n mahdollinen loppuminen kaataisi hänen maailmaansa, mutta oudolta se hänen mielestään tuntuisi. Pääohjaajan vaimolla, Mari Sainiolla, ei tällä hetkellä ole tv-projekteja, vaan IS:n mukaan hän keskittyy liikuntatuntien pitämiseen kuntosaliohjaajana. Viime syksynä Julkkis-BB:tä juontanut Mari olisi halukas jatkamaa BB:n juontamista, mikäli ohjelma jatkuu ja häntä siihen kysytään, toteaa Mari IS:n haastattelussa.

Kim Sainio on toiminut BB:n pääohjaajana 2006-2009 ja 2011-2013. Mari Sainio on juontanut BB:tä julkkiskauden lisäksi myös normaalikausina vuonna 2005 ja 2006.

Kim ja Mari Sainion haastattelu Ilta-Sanomien verkkosivuilla (9.1.2014)

Mitä mieltä olet, jatkuuko Big Brother Suomessa? Äänestä sivustomme kyselyssä ja kerro mielipiteesi täällä. Äänestettyäsi voit halutessasi jättää aiheesta myös vapaamuotoisen kommenttisi äänestyksen kommettiosioon.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Suomen Big Brother tekee paluun Jimillä ja Ruudussa syksyllä 2019. Onko BB:n paluu hyvä juttu?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.