Mari Sainio jatkaa Talk Show'n juontajana, Extran juontaja paljastetaan myöhemmin

Ensi syksynä jatkavan Big Brotherin ensi kaudesta selvisi lisätietoja MTV:n syysinfossa torstaina. Syysinfossa paljastettiin Mari Sainion jatko Talk Show -juontajana, mutta BB Extran juontajan nimi jätettiin vielä salamyhkäisyyden verhon taakse.

Suuri BB-fani Mari Sainio jatkaa Big Brother Talk Show'n juontajana Big Brotherin kymmenennellä kaudella. Marin juontajapesti paljastettiin MTV:n syysinfossa torstaina. Mari on Talk Show -juontajana kaikkiaan kolmatta kautta, edellisen kerran pääohjaaja Kim Sainion aviopuoliso on juontanut BB Talk Show'ta kausilla 2005 ja 2006 sekä viime vuonna Julkkis-BB:ssä.

Big Brotherin palattua "tavisasukkaisiin", saa myös BB Extra oman juontajan vuoden tauon jälkeen. MTV:n syysinfossa todettiin, että Extra saa uuden juontajan, mutta hänen nimeään ei vielä paljastettu. BB-tuotannon mukaan katsojat saavat aluksi vinkkejä Big Brotherin Facebook- ja Twitter-sivuilla uudesta juontajasta ennen hänen lopullista julkistamistaan.

Suomen kymmenes Big Brother nähdään syksyllä Subilla.

Big Brother nettisivujen uutinen Mari Sainion juontajapestistä (BB-nettisivut)

Lue myös:
Tuotanto hehkuttaa motivoituneista hakijoista - yli 4000 haki Big Brotheriin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.