Tuotanto hehkuttaa motivoituneista hakijoista - yli 4000 haki Big Brotheriin

Kasvanut palkintosumma on saanut BB-talon asukkaiksi kiinnostuneet liikkeelle. Näyttää myös siltä, että hakijat ovat myös hyvin motivoituneita tulemaan BB-taloon, mikäli tuotantoa on uskominen.

Vaikka kesä on vasta alussa ja helteet jälleen vallanneet Suomen, MTV julkisti syysohjelmistonsa torstaina. Yhtenä syysohjelmiston kulmakivistä on Subin Big Brother, joka starttaa kymmennelle kaudelleen. Tarkkaa avauspäivää tai kauden kestoa ei vielä kerrottu, mutta sentään juontaja julkistettiin ja hieman taustoja asukashausta valotettiin.

Kovin suurena uutisena ei voine pitää, että Mari Sainio jatkaa Talk Show -juontajana. Sen sijaan asukashakuun liittyen tärkein tieto oli, että tänä vuonna Big Brotheriin haki yli 4000 hakijaa. Ilmeisesti 100 000 euroon nostettu palkintosumma on tehnyt tehtävänsä, sillä hakijoiden määrä nousi noin tuhannella vuodesta 2012.

Tuotannon mukaan tänä vuonna hakijat ovat olleet hyvin motivoituneita. Pääohjaaja Kim Sainion mukaan korkea motivaatio osallistua Big Brotheriin on tullut positiivisena yllätyksenä. Sainio toteaa BB-nettisivujen haastattelussa, että tavattujen hakijoiden jatkoonpääsyprosentti on ollut suuri.

- Nettihakijoista on löydetty jo suoraan motivoituneita ja mielenkiintoisia ihmisiä, toteaa Sainio BB-nettisivuilla.

Big Brother -tuotanto on kiertänyt hakijoiden perässä myös maakunnissa. Castingkoordinaattori Maria Elemo-Räisänen loistaa tyytyväisyyttään asukashausta Sainion tapaan BB-nettisivuilla. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulleet hakijat ovat Elemo-Räisäsen mukaan tulleet ajoissa paikalle, osa jopa reilusti etuajassa. Elemo-Räisäsen mielestä näin ei tapahdu pääkaupunkiseudulla.

Hakijoiden rehellisyydestä suhteessa heidän hakemuksiinsa ja keskusteluihin heidän kanssaan hän pitää sopusuhtaisina. Tuotannon tavatessa BB-taloon haluavia, he ovat osoittautuneet sellaisiksi, kun he ovat hakemuksessa kertoneet, sanoo Elemo Räisänen BB-nettisivujen haastattelussa. Myös hakijoiden voitontahtoa Elemo-Räisänen muistaa kehua.

Se on sitten eri asia, millaiseksi totuus paljastuu, kun asukkaat paljastetaan kauden alkaessa. Tuotannon hehkutuksessa on usein ollut ns. paljon ilmaa, eivätkä ne ole täyttyneet kovin hyvällä prosentilla. Mielenkiintoisia asukkaita ja tapahtumia pitäisi saada aikaan, mutta vielä ei ole muuta kuin hehkutusta ja suuria lupauksia.

Kymmenes Big Brother starttaa syksyllä Subilla.

Lue Sainion ja Elemo-Räisäsen haastattelu BB-nettisivuilta

Lue lisää:
Mari Sainio jatkaa Talk Show'n juontajana, Extran juontaja paljastetaan myöhemmin

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.