Asukashaun finaalivaiheessa tapahtui sääntörike - hakija poistettiin, uusi tilalle!

Big Brotherin asukashaussa on tapahtunut sääntörike, jonka vuoksi hakija on poistettu asukashausta. Poistetun hakijan tilalle Big Brother nostaa tilalle edelliseltä kierrokselta sijalle 11 jääneen hakijan. Asiasta kertovat Suomen Big Brotherin Facebook-sivut.

Tämän vuoden Big Brother ei ole edes alkanut ja jo nyt on todettu ensimmäinen sääntörikkomus, Big Brother tiedottaa Facebook-sivuillaan. Asukashakuun osallistunut hakija oli jättänyt lataamatta eTribez-palveluun tehtävävideon, vaikka haun säännöt niin edellyttivät. Sääntörikkeen vuoksi hakija poistettiin asukashausta.

Big Brotherin Facebook-sivujen mukaan hakijoiden piti ladata video ajalla 23.7. - 30.7.2014, jota yksi hakija ei siis tehnyt. Hakija pääsi kuitenkin finaalikierrokselle äänestysapplikaation virheen takia, kerrotaan Big Brotherin tiedotteessa. Poistetun hakijan tilalle nostettiin edelliskierroksella 11. eniten ääniä saanut hakija. Nostetulle hakijalle on annettu tuotannon toimesta hyvitykseksi ääniä siitä, että hän pääsee mukaan vuorokautta myöhemmin, Big Brother kertoo Facebookissa.

Poistetun hakijan nimeä ei mainita Big Brotherin tiedotteessa Facebookissa, mutta Facebook-kommenteista ja jatkossa olevien hakijoiden nimilistaa vertaamalla voi todeta, että asukashausta poistettu hakija oli vaasalainen Jussi Eemeli Tuori. Jussin tilalle asukashakuun nostettiin Jarkko Huovinen Nurmeksesta. Kaikki hakijat ovat nähtävissä tässä eilen julkaisemassamme uutisessa, jossa kerrottiin asukashaun finaalivaiheen alkamisesta.

Asukashaun finaalivaihe jatkuu 8.8.2014 saakka, jonka jälkeen selviää, kuka valitaan BB-taloon vielä yhdeksi asukkaaksi. Kymmenes Big Brother alkaa 24. elokuuta kello 20.

Lue myös:
Suomen Big Brotherin Facebook-sivut
Asukashaun lisähaun viimeinen kierros alkoi Big Brotherissa (30.7.2014)
Big Brother Asukashaku 2014

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.