Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

BB Plazan verkko-osoite vanhentui ja vaihtui

Suomen suurin Big Brother fanisivusto BB Plazan ongelmat eivät ota päättyäkseen. Vaikka sivuston talous saatiinkin turvattua, menetti sivusto verkko-osoitteensa sen vanhentumisen vuoksi.

BB Blaza on toiminut verkko-osoitteessa bbplaza.net, mutta osoite lopetti toimimisen tällä viikolla ja sivustolla näkyi viesti osoitteen vanhentumisesta.

Katkosta BB Plazan toiminnassa kesti muutaman päivän, kunnes Plaza palasi toimintaan uudessa osoitteessa www.bbplaza.org. Toiminnan palautumisen jälkeen ylläpitäjä rink kertoi, että domain oli todellakin vanhentunut ja ilmeisesti se oli jo kaupattu eteenpäin. Niinpä BB Plaza joutui ottamaan käyttöön uuden osoitteen, koska sivusto ei ehtinyt varaamaan vanhaa osoitetta takaisin itselleen.

Samalla uuden osoitteen käyttöönoton kanssa BB Plaza siirrettiin uudelle palvelimelle. BB Plazan toiminta jatkuu jälleen normaalisti.

Ensimmäisenä BB Plaza kertoi ongelmistaan Facebook-sivuillaan ja aiheesta on käyty keskustelua myös BB Plazan keskustelufoorumilla. Mikäli kysyttävää ilmenee BB Plazan suhteen, parhain tieto löytyy tuolta foorumista.

BB Plazan jatko turvattu - Mysteerirahoittaja pelasti suositun fanisivuston! (23.7.2014)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.