Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Neljä yötä Big Brotheriin: Vanhat tuli taloon

Kuudentena kautena BB-talossa nähtiin sekä uusia että vanhoja asukkaita. Uusvanhat asukkaat ottivat talon haltuun, kun Big Brother päätti, että BB-taloon tuodaan viisi entistä BB-asukasta ja yhdellä heistä lento kesti aina voittoon saakka.

Toisella viikolla BB-talon lisähuoneeseen muutti viisi entistä BB-talon asukasta. Nämä viisi olivat Nino, Niko N., Marianna, Niko S. ja Henna, joista kaksi pääsi varsinaisiksi asukkaiksi yleisöäänestyksen perusteella. Katsojaäänestyksessä paikan talossa saivat Nino ja Niko N.

Muutettuaan lisähuoneesta uusvanhat asukkaat ottivat johtajan roolin talossa ja heitä tunnuttiin kunnioittavan hyvin paljon. Ninolla ja Niko N:llä oli eri syyt tulla taloon uudestaan. Nino halusi korjata kauden 2009 virheensä ja poistua talosta oikein, äänestyksen kautta. Niko N:ää selvästi kiinnosti voitto, kun se hänellä jäi niin lähelle vuonna 2007.

Niko N. tuntui saavan erikoiskohtelua ja hän sai paljon erilaista hyvää kauden aikana. Kauden kohokohta hänen kohdallaan oli ehdottomasti asukasvaihto Slovenian Julkkis-Big Brotheriin noin viikon ajaksi.

Ennen asukasvaihtoa Niko N:lle tehtiin myös varsin ikävä temppu. Hänen tyttöystävänsä oli kutsuttu lisähuoneeseen päivää ennen lähtöä ja Niko N:lle tarjottiin mahdollisuutta mennä lisähuoneeseen, kuitenkin kertomatta, mitä huoneessa oli. Myöhemmin Niko N:lle paljastettiin tämä näyttämällä video päiväkirjahuoneessa lisähuoneessa olevasta tyttöystävästä. Niko N:ää huijattiin, että tyttöystävä olisi ollut talossa tuntikausia odottamassa, vaikka todellisuudessa hän ei ollut talossa varmaankaan tuntia kauempaa.

Kaikista käänteistä huolimatta tai ehkä juuri siksi Niko N. pääsi korjaamaan tilanteen ja poistumaan BB-Finaalista voittajana ulos talosta. Samaa Niko N:ää, mitä näimme kaudella 2007, ei paljon kuitenkaan ollut. Ehkä ikä oli tuonut rauhallisuutta, voiton tavoittelu laskelmointia ja häneltä puuttui myös se hulluttelupari, kuten Sauli oli ollut kolme vuotta aiemmin.

Esimerkiksi Ninosta ei vastaavaan ollut, vaikka välillä jopa henkeviin keskusteluihin he kykenivät kauden aikana. Tämän kaksikon tekemisistä 2010 kaudelta on jäänyt ainakin miesten läpi yön istuma rangaistus kylpyammeessa. Mahtoi siinä olla aamulla paikat kipeänä, kun kylmässä ja kovassa ammeessa joutui istumaan tuntikaupalla. Varsin ikävästä rangaistuksesta huolimatta Niko N:llä ja Ninolla huumori pysyi myös yllä yllättävän hyvin.

Uusvanhojen asukkaiden tuominen taloon ei välttämättä ollut järkevä veto. Taloon ei pitäisi olla mitään asiaa taistelemaan BB-voitosta enää, jos on ollut aiemmin talossa. All Star -kausi on sitten asia erikseen. Vanhat ja uudet asukkaat on kuitenkin pidettävä erillään ja on annettava uusille asukkaille mahdollisuus vuosittain, jos kausi järjestetään. Tiedä sitten, oliko kuudennella kaudella tuotannolla pelko huonoista asukkaista tai katsojaluvuista ja oli turvauduttava vanhoihin, kun parempaakaan ei keksitty.

Joka tapauksessa uusilta asukkailta vedettiin matto alta siitä hetkestä, kun uusvanhat asukkaat tulivat taloon. Vaikka kauden 2010 asukasmateriaali ei ollut parasta mahdollista, jää ikuiseksi arvoitukseksi, mitä heistä olisi saatu irti, jos he eivät olisi olleet uusvanhojen varjossa. Joissakin asukkaissa valitettavasti näkyi, että he jäivät statisteiksi, kun entiset asukkaat ottivat talon haltuun.

Knoppitietona muuten kerrottakoon, että Niko N:stä tuli eniten päiviä Suomen BB-talossa viettänyt asukas 160 päivällä ja Nino on tässä tilastossa toisena 125 päivällä.

Uusvanhat tulevat lisähuoneeseen


Video © 2010 Sub / MTV Oy

Lähteet:

Niko N:n profiili BB-nettisivuilla 2010
Ninon profiili BB-nettisivuilla 2010
Nino, Marianna, Niko N, Henna ja Niko S ovat BB-talon sala-asukkaat (BB-nettisivut 1.9.2010)
Salaovi aukesi: Sala-asukkaat saapuivat BB-taloon! (BB-nettisivut 3.9.2010)
Niko ja Nino joutuivat kärsimään rangaistuksensa ammeessa (BB-nettisivut 22.9.2010)
Niko lähti asukasvaihtoon, kyyneleiltä ei vältytty (BB-nettisivut 30.10.2010)
Itkuinen Niko paljasti muille syyn suruunsa – asukkaat kauhistuivat (BB-nettisivut 8.11.2010)

Kausisivustomme 2010

Lue Aikamatka-juttusarjamme aikaisemmat jutut täältä.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Suomen Big Brother tekee paluun Jimillä ja Ruudussa syksyllä 2019. Onko BB:n paluu hyvä juttu?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.