Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Täysillä tai ei ollenkaan

Suomen Big Brotheria ei siis nähdä tänä vuonna. Ainakin vuoden tauko tekee BB:lle hyvää, ellei sitten koko formaatin kuoppaamisesta Suomessa.

Pitkään Big Brotheria Suomessa seuranneena otan tauon tyytyväisenä vastaan, sillä viimeiset vuodet olivat aika surkeaa katseltavaa. Big Brother oli viimeisinä kausinaan sekoitus huonoja tehtäviä, tylsyyttä, runsasta riitelyä ja tuotannon vahvasti ruokkimia romansseja.

Negatiivisuuden ilmapiiri vaivasi koko tuotantoa ja sitä ruokittiin kaikin mahdollisin keinoin. Vaikutti siltä, että tuotannolla ei ollut muita ideoita tehdä mielestään hyvää tosi-tv:tä. Kun pääosa tehtävistä oli toteutukseltaan onnettomia, tuotiin sisältöä lisäämällä asukkaiden välisiä ristiriitoja ja toisaalta luoda romansseja asukkaiden välille.

Ideat olivat totaalisesti loppu ja lopulta katsojat kyllästyivät tähän, joka näkyi putoavina katsojalukuina. Talousvaikeuksissa oleva MTV teki tästä johtopäätökset ja pisti Big Brotherin hyllylle ja uutta kautta saadaan odottaa ainakin ensi vuoden puolelle. Aika näyttää, onko Big Brotherilla vielä tulevaisuutta Suomessa.

Jos seuraava kausi vielä BB:stä nähdään, kootaan sen ympärille todennäköisesti uusi tuotantoryhmä. Siinä voi olla vielä uusi mahdollisuus Big Brotherille ja saada formaatti alkukausiensa kukoistukseen. Jo nyt on huhuttu, että Big Brother palaisi 2016 uudella julkkiskaudella, mutta tästä ei ole vielä mitään faktaa. On muistettava, että edes seuraava kausi ei ole mitenkään varma.

Paluun edellytykset ovat ehdottomasti siinä, että se tehdään tosissaan ja panostetaan asukasvalintoihin ja tehtäviin, eikä täysin uusi BB-talokaan haittaisi. Turha tehdä tuotantoa puolivaloin, sillä silloin nekin rahat voi suunnata järkevämpään toimintaan, jos kerran siitä on pulaa.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
BB2016
+1 #1 JULKKIS?BB2016 19.05.2015 19:33
Missä on huhuttu julkkiskaudesta ? :o Ei näin, ei todellakaan näin.. Julkkiskaudesta ei todellakaan saada hyvää edes tekemälläkään, varmasti monet luovuttaa, kuten edellisellä julkkiskaudella .. Suomen Big Brother kaipaa kautta uusilla kasvoilla, ja täysin normaalina kautena, sekä tuotantoryhmän uusilla ideoilla! Samoin talo saisi muuttaa kokonaan, sillä se on pysynyt lähes koskemattomana vuodesta 2010.

UUSI BIG BROTHER!
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 
 
vapaavuoro
0 #2 Onnenpäivätvapaavuoro 09.07.2015 21:32
Todella helpotuksen huokaus tää tieto.EI tarvi enää miettiä miten pystyis olemaan ottamatta 24/7 ja istumatta koko syksy seuraamassa makoilua.

Vai eikö sinne sekontisäänsiin saatu muita ku kaki ja ...joku muu. Eli ei ihan riittäny, ja se joku muukin meni kalpeeks kun kuuli et..
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.

2005 - 3.2%
2006 - 3.2%
2007 - 0.8%
2008 - 1.6%
2009 - 79.8%
2010 - 0%
2011 - 7.3%
2012 - 1.6%
2013 (Julkkis-BB) - 0.8%
2014 - 1.6%

Ääniä yhteensä: 124
Tämä äänestys on jo päättynyt : 18.08.2019