Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Tuleeko Big Brotheria ikävä?

Isoveljetön syksy on edennyt kohta kuukauden verran. Ei ole ollut BB-taloa, sen asukkaita eikä tuotantoa haukuttavaksi. Onko Big Brotheria tullut ikävä tänä aikana?

Vuodesta 2005 lähtien jokasyksyiseksi perinteeksi muodostunut Suomen Big Brother viettää monen mielestä nyt ansaittua taukoa. Tauko ei ole ansaittu siinä mielessä, että homma olisi aikaisempina vuosina hoidettu hyvin, vaan pikemminkin päin vastoin. Taukoa pidettiin ansaittuna siksi, että tuotanto tarvitsi ehdottomasti uutta motivaatiota ja uusia ideoita, mikäli BB aiotaan tuoda takaisin.

"Ikävä" ei ole ensimmäinen sana, joka tulee mieleen Big Brotherin poissaolosta. Tänä syksynä ei ole tarvinnut tuijotella 24/7-palvelua ja BB-ohjelmia, vaan on pitänyt keksiä jotakin muuta katsottavaa tai tekemistä. Mitään vieroitusoireita ei ole ainakaan minulla ilmennyt ja on saanut huomata, ettei Big Brother ole mikään elämän ja kuoleman kysymys. Elämää on BB:n jälkeenkin.

Viimeisinä vuosina Big Brotherin katselu taisi minulla olla pikemminkin vain tapa, eikä halu katsoa hyvin tehtyä ohjelmaa. Taso tippui tasaisesti kuin lehmän häntä ja katsoin BB:tä, vaikka tiesin jo pitkään, että mikään ei tule muuttumaan. Tavallaan oli helpotus, että joku muu teki päätöksen, ettei Big Brotheria tänä syksynä nähdä.

Vaikka ikävää ei voida sanoa olleen, olisi silti mielenkiintoista nähdä Big Brotherin paluu Suomessa. Tämä vaatisi ehdottomasti uuden tuotannon uusilla ideoilla.  Vanhoilla kaavoilla ei missään nimessä voida jatkaa, eikä mielellään vanhoilla tekijöillä. Mikäli joku taho tuo Big Brotherin takaisin, uudet henkilöt päättävissä asemissa olisi ehdoton vaatimus, muuten ohjelma ei pysty uudistumaan.

Kaikki on kuitenkin tässä vaiheessa täysin auki. Tauon venyessä, muistaako Big Brotheria kukaan enää ensi vuonna?

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
Antti Russi
+1 #1 kohti uusia tuuliaaAntti Russi 23.09.2015 15:36
tjaa ettäkö oikein ikävä BBtaloa.Noh eihän minulla sitä tule ikävä kun en päässyt koko BBtaloon.vaikka hain 9kertaa.toki minulla BB säilyy muistoissani,ol enhan kirjoittanut BigBrhoterille jo peräti 6kertaa.Ja mitä ensivuoteen tulee niin jaksan uskoa että Suomen BigBrhoter nähdään vielä.mutta millä kanavalla,se tulee mielenkiinnoise ksi seikaksi.
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.

2005 - 3.2%
2006 - 3.2%
2007 - 0.8%
2008 - 1.6%
2009 - 79.8%
2010 - 0%
2011 - 7.3%
2012 - 1.6%
2013 (Julkkis-BB) - 0.8%
2014 - 1.6%

Ääniä yhteensä: 124
Tämä äänestys on jo päättynyt : 18.08.2019