Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Ei näy, eikä kuulu

Big Brother on pitänyt taukoa kohtapuoliin puoli vuotta ja odotus jatkuu yhä. Mitään tietoa tulevasta ei ole ja vaikuttaa siltä, että Big Brotheria ei tänäkään vuonna nähdä.

Viime syksy meni oikeastaan aika mukavasti, eikä Big Brotheria osannut edes kaivata. Eikä kyllä yhtään ihmetytä, sillä niin huonoksi meni tuotannon taso viimeisinä kausina. Vuoden vaihduttua BB on ollut mielessä, mutta olen jo henkisesti varautunut, ettei seuraavaa kautta tänä vuonna tehdä.

Maaliskuu on jo pitkällä ja kaiken järjen mukaan hakumenettelyjen olisi pitänyt jo alkaa, puhumattakaan BB-talon rakentamisesta. Viime vuonna BB-talo purettiin vanhoilta sijoiltaan ja tänä vuonna pitäisi aloittaa tyhjästä tuotannon tilojen rakentaminen.

Vaikuttaisi siis siltä, että ei mitään mahdollisuuksia Big Brother 2016 -kaudelle. Jos valmistelevia toimia ole tehty tähän mennessä salassa, alkaa olla jo kiire. Viime vuonna BB-kauden peruuntumisesta tiedotettiin toukokuussa, mutta uskoisin, että oikeasti tuo tiedettiin kanavalla ja tuotantoyhtiössä jo paljon aiemmin. Asia vain julkistettiin MTV:n kesäohjelmiston julkistustilaisuudessa.

Tämäkin vuosi vaikuttaa Isoveljettömältä vuodelta lähes varmasti, eikä se ole luultavasti huono asia.

500 päivää täyteen ilman Big Brotheria (28.3.2016)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Nelonen julkisti Big Brother 2019 -juontajat. Kuka heistä on sinun suosikkisi?