Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Vanha BB-sauna myynnissä netissä

Suomen Big Brotherin vanha sauna on pistetty myyntiin netin Tori.fi-markkinapaikalla. Kyseessä on sauna, joka on palvellut BB-talossa asukkaita vuosina 2008-2013.

BB-talossa käytössä ollut sauna laitettiin myyntiin Tori.fi-palveluun viime viikonloppuna. Ilmoituksen mukaan Suomen Big Brotherissa vuosina 2008-2013 käytössä ollut sauna on mitä ilmeisimmin jo myyty, sillä saunaa koskeva ilmoitus on poistettu Tori.fi:stä. Saunaa möi nimimerkki Anne W, joka on todennäköisimmin joku tuotannon jäsenistä.

BB-saunan myynnistä uutisoi ensimmäisenä Voice.fi. Tiedossamme ei ole, kuka mahdollisesti on ostanut saunan tai millä hinnalla se on myyty. Kyseistä saunaa ei enää käytetty viime vuonna, jolloin käytössä oli puinen "mökkisauna". Myytävänä ollut sauna oli neliön muotoinen ja joka puolelta lasia. Ilmoituksessa mainittiin, että saunassa on lauteet vaihdettu vuosittain ja se on muuten ehjä, paitsi ovi oli rikki.

Sauna myytiin siinä kunnossa, kun se oli ostohetkellä. Vanha sauna joutui nököttämään BB-talokompleksin ulkopuolella toista vuotta. Tämän pystyi havaisemaan tuotannon klipeistä, jotka olivat kuvattu esimerkiksi BB Extraa varten talon ulkopuolella. Joissain kuvissa taustalla näkyi vanha, käytöstä poistettu sauna.

Suomen Big Brother viettää tällä hetkellä vähintääkin välivuotta, sillä uutta BB-kautta ei tänä vuonna nähdä. Saunan myynti ei todista, etteikö uusi kausi tulevaisuudessa olisi mahdollista. Uutta tiedotettavaa ei Big Brotherin tulevaisuudesta ei ole. Jos BB-talon tilat on vuokrattu eteenpäin, kuten keväällä uutisoimme, on jatko epävarmempaa. Toki aina tilat BB-taloa varten saa jostain vuokrattua, jos tarvetta ilmenee.

Big Brotheria on esitetty viime vuoteen saakka Subilla vuodesta 2005 lähtien.

Lähde:
Suomen Big Brotherin hautajaiset? BB-talon sauna myydään eniten tarjoavalle (Voice.fi 1.8.2015)

Lue myös:
BB-talon tilat vuokrattavana (28.4.2015)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.

2005 - 3.2%
2006 - 3.2%
2007 - 0.8%
2008 - 1.6%
2009 - 79.8%
2010 - 0%
2011 - 7.3%
2012 - 1.6%
2013 (Julkkis-BB) - 0.8%
2014 - 1.6%

Ääniä yhteensä: 124
Tämä äänestys on jo päättynyt : 18.08.2019