Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother asukashaku käynnistyi - 1600 päivää edellisestä Big Brotherista!

Suomen 11. Big Brotherin asukashaku on käynnissä. Asukkaita syksyllä käynnistyvään Big Brotheriin haetaan tällä kertaa vain netissä.

Tänään tulee kuluneeksi 1600 päivää Big Brotherin kymmenennen kauden päättymisestä. Asukashaku käynnistyi aiemmista tiedoista poiketen jo 27. maaliskuuta, joka selviää asukashaun ehdoista hakusivulta. Samoista ehdoista käy myös ilmi, että haku päättyy 30.4.2019. Asukkaita haetaan osoitteessa www.bigbrother.fi ja siellä pitää rekisteröityä eTribez-palveluun ja täyttää vaadittavat tiedot. Antamiaan tietoja voi päivittää myöhemmin.

Tulevasta kaudesta ei kerrota tässä vaiheessa kovin paljoa. Asukashakusivulla kerrotaan, että tuotanto etsii ihmisiä, joilla on jotain kerrottavaa maailmalle ja ihmisiä, joilla on intohimoja asiaansa kohtaan. Lisäksi hakusivulla kehoitetaan miettimään kerran vielä, mikäli motivaationa hakemiseen on vain julkkikseksi pääseminen.

Asukashauku on siis käynnissä huhtikuun loppuun saakka, jonka jälkeen hakuprosessi etenee aina kohti lopullisia asukasvalintoja. Hakuprosessista vastaa ohjelman Nelonen Medialle tuottava Endemol Shine Finland Oy, joka luovuttaa hakuprosessin tiedot Neloselle ohjelman tekoa varten. Hakuprosessin tietosuojaselosteen mukaan Endemol säilyttää hakuprosessin henkilötietoja korkeintaan vuoden 2019 loppuun saakka, mutta ohjelmamateriaali jää tämänkin jälkeen näkyville monille verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaville.

Suomen 11. Big Brother käynnistyy ensi syksynä Jimillä ja Ruudussa.

BB-haun mainos Ruutu-palvelun Facebook-sivuilla. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä. Lähde: Ruudun Facebook.

Katso myös:
Big Brother -haku 2019 (bigbrother.fi)
Asukashaun tietosuojaseloste (PDF-tiedosto, etribez.com)
Asukashaun ehdot ja säännöt (PDF-tiedosto, etribez.com)
Big Brother Fanisivujen asukashakusivu

Artikkelia päivitetty kauttaaltaan 4.4.2019 kello 13:58: Lisätty tieto hakuprosessin kestosta ja taustasta sekä siteerattu hakuprosessin tietosuojaselosteen ja ehtojen sisältöjä. Korjattu myös joitakin sanamuotoja hakuprosessin keston tultua tietoon.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.