Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother Suomen viralliset tilit Facebookiin ja Instagramiin aukesivat

Big Brotherin, Facebookin ja Instagramin logot. Kuva: © 2019 Nelonen Media, Facebook ja Instagram / Saragnzalez / Freepik.com

Uuden Big Brother -kauden lähestyessä BB:n näkyvyys eri kanavissa alkaa lisääntyä. Tuoreimpana merkkinä kauden lähestymisestä on Big Brother Suomen virallisten some-kanavien avautuminen maanantaina.

Maanantaina aukesivat Big Brother Suomen Facebook- ja Instagram-sivut, joissa seurataan syyskuussa alkavaa 11. kautta. Ainakaan tällä hetkellä BB:llä ei ole virallista Twitter-tiliä. Vielä toistaiseksi sisältö some-kanavissa on vähäistä, mutta kauden alkuun on vielä lähes neljä viikkoa.

Big Brotherille avattiin uudet tilit, koska aiemmat tilit olivat MTV Oy:n hallinnoimia ja Nelonen Media otti BB:n haltuunsa tämän vuoden alusta. MTV sulki tai poisti käytöstä aiemmin tänä kesänä vanhat BB-tilit Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Big Brother Suomi Facebookissa

Big Brother Suomi Instagramissa

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
OPH
0 #1 VS: Big Brother Suomen viralliset tilit Facebookiin ja Instagramiin aukesivatOPH 06.08.2019 21:57
haloo bb suomi
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.