Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Hyvällä kyttäystarinalla on mahdollisuus päästä BB-taloon ennen asukkaita - Instagramissa käynnissä kilpailu

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

BB-talo paljastetaan perinteisesti ohjelman käynnistyessä, mutta tänä vuonna on kilpailun kautta mahdollisuus päästä taloon ja nähdä se etukäteen ennen varsinaisia BB-asukkaita. Instagramissa käytävässä kilpailussa aiheena on kyttäystarinat.

Kyttäystarinat voivat koskea, mitä sinä olet kytännyt tai onko sinua kytätty ja mitä olet saanut selville kyttäämällä. Tarina lähetetään Instagramiin ja siihen on liitettävä hashtagit #bbsuomi ja #suomenmestarikyttä. Vaihtoehtoisesti kilpailuun voi osallistua myös Whatsupilla, mikäli sitä ei halua julkisesti somessa lähettää. Kilpailuohjeissa kuitenkin todetaan, että rohkeus on kilpailussa plussaa.

Kilpailuaikaa on 18.8.2019 saakka. Kilpailun voittajat pääsevät tutustumaan uuteen BB-taloon vuorokauden ajaksi 28. - 29.8.2019. BB-talo on tänä vuonna kauppakeskus Redin yhteydessä. Kilpailun järjestävät Nelonen Media ja Endemol Shine Finland.

Big Brother 2019 käynnistyy Nelosella, Jimillä ja Ruudussa 1.9.2019.

Katso kilpailuohjeet oheisesta upotuksesta:

Lähde: Big Brother Suomi Instagram / Nelonen Media. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Lue myös:
Big Brother Suomen viralliset tilit Facebookiin ja Instagramiin aukesivat (6.8.2019)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.