Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Minna häädettiin kolmantena

Sunnuntaina BB-talosta häädettiin kolmas asukas. Tiukassa häätöäänestyksessä talosta häädettiin Minna, joka hävisi äänestyksessä Benille, Annikalle, Sebastianille, Suville ja Tanjalle.

Tämän viikon häätöäänestykseen laitettiin kuusi asukasta. Tällä viikolla ei poikkeuksellisesti järjestetty oljenkorsikisaa, joten kukaan ei pystynyt pelastamaan itseään tai toista äänestykseltä.

Asukkaat olivat koko viikonlopun ihmeissään äänestyksessä olevien suuresta määrästä. Epäilyt nousivat, että Big Brother huijasi heitä, että kyseessä ei ole häätöäänestys tai sinne on pistetty huijaukseksi ylimääräisiä asukkaita.

Kaikista stressaantunein häätöäänestyksestä oli Minna, joka pelkäsi lähteä ulkomaailmaan. Muutamat asukkaat olivat sen sijaan sillä ajatuksella, että voisivat lähteä kotiin, sillä he olivat tympäätyneet muihin asukkaisiin tai BB oli koetellut heitä.

Tanja oli suuttunut osalle asukkaista, koska hän oli saanut muiden asukkaiden vihat päälleen aiheutettuaan Amandan rangaistuksen rikottuaan sääntöjä lauantaina. Tanja oli lauantaina kovassa krapulassa perjantain bileiden jälkeen. Suvi taasen kypsyi BB:hen, joka on käskenyt Suvia kantaa kypärä-mikrofoni-reppua (Totuuden torvi) lauantaiaamusta lähtien. Molemmat ilmoittivat, että voisivat lähteä talosta jopa ilman häätöäänestystä, mutta ainakin Suvilla mieli muuttui jo Talk Show'n aikana.

Häätöäänestyksen päätyttyä asukkaat saivat kuulla äänestyksen tuloksen. Odottelun jälkeen talon kaiuttimista kuului Minnan nimi. Minna puhkesi kyyneliin kuultuaan nimensä ja jähmettyi paikalleen sohvan viereen. BB:n alettua ajanlaskennan Minna talutettiin häätöovelle ja Minna oli poistunut talosta.

Osa asukkaista yllättyneitä tuloksesta. Suvi oli yksi eniten yllättyneiden joukossa. Tanja totesi, että olisi mieluusti lähtenyt talosta ennen Minnaa. Asukkaat olivat spekuloineet, lähteekö tällä kertaa useampi asukas, mutta pohdinnat päättyivät BB:n kuulutettua suoran lähetyksen päättyneeksi.

Studioon saapunut Minna jännitti kovasti, eikä meinannut saada sanaa suustaan. Muutaman aran vastauksen jälkeen Minna pystyi jo hyvin vastaamaan kysymyksiin. Nimeämispisteistään Minna kommentoi, ettei ollut yllättynyt Annikalta saamistaan pisteistä, eikä pitänyt Annikan tavasta "ystävystyä" omien tupakoiden loputtua. Minna sanoi myös olleensa ajoittain hieman ulkopuolinen talossa.

Kauden kolmannen häätöäänestyksen jälkeen Minna tuli häädetyksi saatuaan 15,62 % annetuista äänistä. Äänestyksen voittaja oli Ben, joka keräsi 17,74 % annetuista äänistä. Toiseksi äänestyksessä tuli Annika (17,67 %), kolmanneksi Sebastian (16,92 %), neljänneksi Suvi (16,07 %) ja viidenneksi Tanja (15,69 %).

Minnan häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Minna ulos BB-talosta! (Subin BB-nettisivut)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.