Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Pitkä viikkotehtävä päättyi vihdoin

Suomen Big Brotherin kaikkien aikojen pisin viikkotehtävä päättyi maanantai-iltana ja samalla BB-talon kahtiajako päättyi. Asukkaat pääsivät vihdoin kokoontumaan yhteen ja helvetin asukkaat saivat pestä helvetin liat pois keholtaan.

Viime viikon maanantaista asti käynnissä ollut taivas ja helvetti -viikkotehtävä saatiin päätökseen sen kahdeksantena päivänä. Asukkaat ovat eläneet yli viikon kahtiajakautuneessa talossa, jossa oli ylellinen taivaan puoli ja huonompi helvetin puoli. Helvetin olot tosin parantuivat viime torstaista lähtien, kun helvetin asukkaat alkoivat suorittaa salatehtäväänsä.

Viimeisen vuorokauden käänteisiin kuului kaksi vaihtoa taivaan ja helvetin välillä. Sunnuntai-iltana suoran lähetyksen jälkeen Janica muutti taivaasta helvettiin. Janica kutsuttiin taivaan päiväkirjahuoneeseen, jossa häntä odotti bikinit, jotka nainen vaihtoi ylleen. Tämän jälkeen Janica passitettiin helvettiin kuuden muun asukkaan joukkoon. Alkuperäisiin helvettiläisiin kuulunut Amanda oli häädetty talosta noin puolitoista tuntia aiemmin.

Helvettiin siirron saaneelle Janicalle uskoteltiin aluksi, että helvetissä olivat yhä huonot olot. Helvetin alkuperäisten asukkaiden piti piilottaa mm. kaikki peitot, jotteivät he jäisi kiinni salatehtävästään. Vähän ajan päästä muut helvetin asukkaat saivat kuitenkin paljastaa Janicalle helpotukset, mutta tämän jälkeen myös Janica oli mukana salatehtävässä ja hänen oli säilytettävä salaisuus viikkotehtävän loppuun saakka.

Janican muutto helvettiin oli paha paikka Annikalle, koska Janica ja Annika ovat olleet viikon aikana huonoissa väleissä. Janicasta selän takana pahaa puhunut Annika sai puolestaan siirron taivaaseen maanantaina. Iltapäivällä BB oli kirjoittanut uudelle taivaan asukkaalle ylistyspuheen, johon kaikkien asukkaiden oli yhdyttävä suosionosoituksin.

Kovin kauaa Annika ei ehtinyt nauttia taivaan ylellisyyksistä, sillä viikkotehtävä oli loppumetreillään. Vain noin neljä tuntia Annikan taivaan siirtymisen jälkeen asukkaat joutuivat purkupuuhiin, kun BB käski asukkaat tyhjentämään taloa ja pihaa halkoneen kivikujan hiekoista. Ensin asukkaat tyhjensivät kujan talon sisältä ja sitten pihalta.

Asukkaat joutuivat odottamaan jonkun aikaa pihalla, kun sisältä purettiin loput rekvisiitasta. Takaisin sisälle päästyään sohvapöydällä odotti kirjekuori, jossa odotti ilmoitus viikkotehtävän päättymisestä. Iloiset asukkaat lukivat, että he saivat keskustella viikkotehtävän tapahtumista pk-huoneen asioita lukuun ottamatta.

Helvetin asukkaat suuntasivat suihkuun ja pukemaan pitkästä aikaa omat vaatteet päälleen. Kaikki asukkaat söivät hyvin, jonka jälkeen alkoi viikkotehtävien tapahtumien purku. Helvetin asukkaat paljastivat taivaan asukkaille salatehtävänsä, että he olivat vain esittäneet kärsimystään saadakseen olojansa paremmiksi.

Taivaan asukkaat olivat yllättyneet käänteistä. Viikkotehtävän luovutuksella uhannut Suvi oli häkeltynyt, mutta ymmärtäväinen. Helvetin asukkaat pyysivät anteeksi tekemiään esityksiä. Erityisesti Terhi oli hieman kiihtynyt helvettiläisten kuvioista. Helvetin asukkaat kuitenkin korostivat, että torstai-iltaan asti heidän kärsimyksensä olivat todellisia.

Viikon aikana puheenaiheena oli ollut Janican käytös taivaan puolella. Janica ilmoitti pyytäneensä esimerkiksi Annikalta ja Salarilta anteeksi kävelyttämistään kivikujalla, jotta taivaslaiset saisivat makuuhuoneeseen "enkelimusiikkia". Janica oli katkera eräiden asukkaiden käytöksestä ja selän takana puhumisesta. Erityisestä Janicaa ärsytti, ettei hänelle ole voitu kertoa, mitä hän on tehnyt ja mikä muita on ärsyttänyt.

Keskustelu käytiin kuitenkin rauhallisessa hengessä, eikä kukaan suuttunut tapahtumien kertauksessa. Keskustelun jälkeen asukkaat hajaantuivat rauhallisen illan viettoon BB-talossa. Viikkotehtävän tulos julkistetaan myöhemmin.

Lue lisää:
Jakaantuminen taivaaseen ja helvettiin (3.10.2011)
Taivas ja helvetti jatkuu ensi viikolle (5.10.2011)
Big Brother ei salli viikkotehtävän luovuttamista (6.10.2011)
Helvetin olot alkoivat parantua (7.10.2011)
Suvi uhkasi luovuttaa viikkotehtävän - perui kuitenkin aikeensa (8.10.2011)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.