Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Suomen Big Brotherin ennätyspitkä kesto varmistui

Suomen Big Brotherin seitsemännestä kaudesta tulee ennätyspitkä, uutisoivat Subin BB-nettisivut tiistaina. Käynnissä oleva BB-kausi päättyy vasta 11. joulukuuta, 104 päivän jälkeen.

Kuten jo syyskuussa uutisoimme, Suomen BB:stä tulee tänä vuonna ennätyspitkä. Kerroimme jo silloin, että Subin ohjelmakartasta paljastui, että viimeinen Big Brother -ohjelma on merkitty 11. joulukuuta.

Tiistaina Subin BB-nettisivuilla vahvistettiin, että BB päättyy tänä vuonna todellakin sunnuntaina 11. joulukuuta, jolloin on vuorossa BB-Finaali. Kauden kestoksi tulee ennätykselliset 104 päivää. Aiemmin pisimmät kaudet ovat kestäneet 97 päivää, jotka ovat olleet kaudet 2007-2010. Kaksi ensimmäistä kautta, 2005 ja 2006, ovat olleet päivää tätä lyhyempiä, eli 96-päiväisiä.

Asukkaat eivät ole tietoisia tarkasta BB:n päättymispäivästä tänä vuonna. Useimmat ovat spekuloineet, että kausi päättyisi viikkoa todellista päättymispäivää aikaisemmin, eli 4. joulukuuta.

Lue myös:
Subin BB-nettisivujen uutinen kauden pituudesta (1.11.2011)
Kaudesta tulossa Suomen pisin (5.9.2011)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.