Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Elina Viitanen poistui BB-talosta tunteet pinnassa

Juontaja Elina Viitasen taival BB-talon asukkaana päättyi perjantaina iltapäivällä. Talosta poistuminen sai Elinan tunteet pintaan, vaikka nainen oli asukkaana vain viisi päivää.

BB Extran juontaja Elina saapui BB-taloon maanantaina kesken suoran BB Extra -lähetyksen. Juontajan saapuminen taloon yllätti kaikki. Big Brother oli pistänyt Elinan vierailevaksi asukkaaksi, mutta vierailun kestoa ei paljastettu sen paremmin Elinalle, katsojille tai muille asukkaille.

Elina osallistui talon toimintoihin kuin muutkin asukkaat muutamin lievennyksin. Viikon aikana Elina sai käydä kylpyhuoneessa kameroilta suojassa lisähuoneessa ja hän myös juonsi BB Extrat tiistaista torstaihin BB-talon tiloista.

Vierailunsa aikana Elina nautti muiden asukkaiden runsaasta mielenkiinnosta. Naisen huomion saivat erityisesti Ben ja Mikael, jotka pistivät kunnon show'n, joka ärsytti monia asukkaita. Muut asukkaat havainnoivat, että etenkin Mikael muuttui aivan toisenlaiseksi Elinan seurassa. Elina myös piti Benin ja Mikaelin seurasta, vaikka päiväkirjahuoneessa totesikin Benin imeläksi.

Skismalta ei viikon aikana säästytty. Annika tuli Elinan visiitistä mustasukkaiseksi, koska Mikael ja Elina viettiävät paljon aikaa keskenään. Huonosta itseluottamuksesta kärsinyt Annika valitti, että hän ei saanut ihastukseltaan tarpeeksi huomiota. Annika itki viikon aikana paljon, mutta vältti suoria konflikteja poistumalla tilanteista. Annika ei ollut ainoa, joka valitti Mikaelin ja Benin käytöksestä. Miesten show-meininkiin olivat kyllästyneet ainakin Sebastian, Janica, Suvi ja Netta.

Sebastianilla oli oma yhteenotto Elinan kanssa, koska Sebastian oli suuttunut tuotannolle keskiviikon striptease-show'n yhteydessä. Stripteasessa yksi strippareista lähenteli Sebastiania ja Sebastian oli muutenkin närkästynyt viikon seksiteemasta. Show'n jälkeen Sebastian syytti osaltaan Elinaa tapahtuneesta, josta Elina loukkaantui, koska hänellä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä. Sebastian ja Elina sopivat riitansa keskustelun jälkeen.

Perjantaina Elina sai kuulla pk-huoneessa, että hänen olisi lähdettävä pois talosta pakattuaan tavaransa ja hyvästeltyään muut asukkaat. Tiedon kuultuaan Elina purskahti itkuun, eikä juontaja olisi halunnut jättää asuintovereitaan. Velvollisuudet talon ulkopuolella BB Extran juontajana odottivat ja Elina joutui hyvästelemään muut asukkaat.

Hyvästien hetket olivat tunteikkaat. Annika pyysi hetkeä ennen lähtöä Elinalta käytöstään anteeksi ja vähäisiä keskustelujaan, mutta Elina ei ottanut sitä pahalla. Tavaroita pakatessaan Elina itkeskeli ja muut yrittivät lohduttaa häntä. Poistumisen hetkellä asukkaat muodostivat kunniakujan häätöoven edustalle, kuten muillekin häädetyille asukkaille.

Taloon jääneet asukkaat jäivät kaipaamaan Elinaa. Asukkaiden mielestä taloon tuli hetkeksi tyhjä tunne. Elinan lähdön jälkimainingeissa Annika ja Mikael puivat välejään pihalla tämän viikon osalta. Annika syytti itseään huonosta itseluottamuksesta ja haluaisi irti mustasukkaisuudestaan. Mikael rauhoitteli ihastustaan ja keskustelu saatiin päätökseen rauhallisin mielin.

Ulkomaailmaan palannut Elina juonsi jo perjantai-illan BB Extraa tutusta studiosta. Suorassa lähetyksessä Elina piti talokokemusta hienona ja kiitteli katsojia ihanista viesteistä, jotka tulivat Extran chattiin. Elina lupasi kertoa elämästään asukkaana sunnuntain Talk Show'ssa.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.