Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Pelikonsolilla pelailua, peliaika ansaittava

Uudessa viikkotehtävässä asukkaat pääsevät liikkumaan ja pelaamaan konsolipelejä. Saadakseen pelata, asukkaiden on ansaittava peliaikansa liikkumalla.

Maanantaina iltapäivällä asukkaat pääsivät uuden viikkotehtävän kimppuun. Uudessa viikkotehtävässä asukkaiden on kerättävä peliaikaa pelikonsolia varten ja harjoiteltava sillä pelattavia minipelejä. Viikkotehtävä onnistuu, jos asukkaat onnistuvat loppusuorituksessa saavuttamaan minipeleillä Big Brotherin ilmoittamat pisterajat.

Peliaika on ansaittava liikkumalla. Peliaikaa ansaitaan liikkumalla askelmittareiden kanssa. Askelmittareiden antamien lukemien perusteella asukkaat saavat tietyn määrän harjoitteluaikaa. Jokainen asukas saa oman askelmittarin ja sitä täytyy pitää vyötäröllä liikkuessaan. Askelmittarin lukemia ei saa kerryttää askelmittaria pelkästään heiluttamalla, vaan asukkaan täytyy liikkua haluamallaan tavalla.

Vedonlyöntiprosenttia päätettäessä asukkaat olivat harvinaisen yksimielisiä. Tällä kertaa ei syntynyt edes keskustelua, vaan yksissä tuumin asukkaat päätyivät 99:n vedonlyöntiprosenttiin. Esimerkiksi viime viikolla osa asukkaista vastusti "ysi-ysiä" voimakkaasti, mutta nyt tämän valinta oli helppo, koska kyse ei ole ns. asenneviikkotehtävästä. Nyt viikkotehtävässä on selkeä tavoite, eikä tarvitse esim. näytellä mitään.

Saatuaan askelmittarit BB:ltä, asukkaat alkoivat käyttää niitä heti. Mitä enemmän asukkaat niitä käyttäisivät, sen enemmän heillä olisi aikaa harjoitella pelejä. Suvi oli huolissaan panoksestaan viikkotehtävän suhteen, sillä hän oli satuttanut nilkkaansa viime viikolla. Netta lohdutti Suvia ja tanssinopettajana ulkomaailmassa toimiva neitokainen lupasi liikkua Suvinkin edestä.

Pelit, joita asukkaat pääsevät pelaamaan, ovat BB:n määrittelemiä minipelejä Start the Party: Save the World -pelistä. BB-talon olohuoneeseen oli tuotu pelikonsoli ja PlayStation Move -ohjain, joilla asukkaat pääsevät pelaamaan. Asukkaat ovat totutelleet ohjaimeen jo toissa viikon lauantaitanssien yhteydessä.

Asukkaat saavat kerryttää harjoitteluaikaa aina, kun heillä ovat askelmittarit käytössään. Aluksi asukkaat pohtivat, mikä olisi paras strategia kerätä askelia. Aiemmin asukkaita askelmittareiden toimivuus on puhuttanut kahdeksannella viikolla, kun askelmittari temppuili tanssikilpailu-oljenkorsikilpailussa.

Ensimmäiseen pelisessioon ei ehtinyt vielä kertyä kovin paljon harjoitteluaikaa, sillä asukkaat ehtivät pelata vain 23 minuuttia. Viikkotehtävä on kuitenkin vasta alussa ja liikkumalla harjoitteluaikaa pystyy keräämään jatkuvasti ainakin hereillä ollessaan.

Lue viikkotehtävän tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Viikkotehtävä: Liikkeellä
Viikkotehtävä: Ohjeistus askelmittarien käyttöön
Viikkotehtävä: Ohjeistus minipeleihin

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.