Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Sebastian häädettiin kolmantenatoista ennätystiukassa äänestyksessä - asukkaat järkyttyivät

Big Brother 2011 -kauden viimeinen häätöäänestys oli yksi kauden dramaattisimpia ja kaikkien aikojen tiukin. Häätöäänestyksen päätteeksi BB-talosta häädettiin vain 0,01 prosenttiyksikön erolla yllättäen Sebastian, joka järkytti finaaliviisikon.

Viimeinen häätöäänestys oli kaikkien aikojen tiukin, ainakin Suomen BB:n historiassa. Häädetyn Sebastianin ja ensimmäisenä pelastuneen Tanjan välinen ero oli vain 0,01 prosenttiyksikköä. Koskaan ennen ero ei ole ollut näin pieni. Tätä ennen pienin ero häädetyn ja taloon jääneen asukkaan välillä oli häädetyn Markon ja pelastuneen Cheryllin välillä 0,03 prosenttiyksikköä kolmannella viikolla kaudella 2008.

Asukkaat olivat nimenneet toisiaan häätöäänestykseen viimeisissä nimeämisissä perjantaina, jotka olivat julkiset nimeämiset. Viimeiseen häätöäänestykseen joutuivat Tanja, Ben ja Sebastian. Yksi heistä joutuisi jättämään talon vain viikkoa ennen Finaalia.

Julkiset nimeämiset olivat saaneet tunnelman kiristymään talossa ja Tanja oli "angstaillut", koska kaikki muut asukkaat olivat nimenneet hänet häätöäänestykseen Beniä lukuun ottamatta. Tanja oli loukkaantunut etenkin Sebastianille, jolta sai kaksi nimeämispistettä ja luuli saaneensa häneltä aiemminkin nimeämispisteitä. Tanjan käytös oli saanut muut asukkaat varautuneeksi ja erityisesti Suvi arvosteli kovin sanoin Tanjan käytöstä mm. Janicalle.

Sunnuntaina ennen suoraa lähetystä tunteet olivat kuitenkin tasaantuneet. Sebastian ja Tanja olivat saaneet välinsä selvitettyä juuri, kun Big Brother kutsui asukkaat sohville ja suora Talk Show -lähetys alkoi. Suorassa lähetyksessä Tanja halusi ehdottomasti jatkaa talossa ja uhosi, ettei lähde kulumallakaan.

Jännittävä häätöäänestys päättyi lopulta yllätystulokseen, kun Sebastian häädettiin talosta. Asukkaiden kuultua Sebastianin nimi kaiuttimista, asukkaat järkyttyivät yllättävästä äänestystuloksesta. Yksi ennakkosuosikeista joutui äänestystuloksen perusteella jättämään talon juuri ennen Finaalia.

Tunteet olivat pinnassa ja Suvi ja Janica pillahtivat välittömästi itkuun. Miesasukkaat olivat hämillään ja alkoivat haahuilemaan ympäri taloa. Häädöstä selvinnyt Tanja pyysi Sebastianilta vielä anteeksi hänen poistuessaan häätöovesta, mutta nainen oli kohtuullisen rauhallinen, pieni hymynkare huulillaan, häädön jälkeen.

Riita Tanjan ja Suvin välille

Häädöstä ehti kulua vain muutama minuutti, kun Tanja meni sanomaan surevalle Suville, olevansa pahoillaan ja ilmoittavansa, että hänellä tulee olemaan hauskaa ensi viikolla. Tästä kommentista saatiin aikaan riita.

Suvi pillastui pahanpäiväisesti ja alkoi huutamaan Tanjalle naama punaisena. Suvi luuli, että Tanja oli onnellinen Sebastianin putoamisesta, koska heillä oli ollut kränää keskenään. Tanja kuitenkin korjasi tilanteen toteamalla rauhallisesti, että he olivat sopineet asian ja saaneet välinsä kuntoon juuri ennen suoraa lähetystä.

Tämä ei kuitenkaan Suvia hiljentänyt, vaan hän otti esille Tanjan käytöksen viime aikoina ja antoi palaa täydestä sydämestä. Suvi valitti Tanjalle hänen käytöksestään avaruus-viikkotehtävän ja tonttupaja-viikkotehtävän aikana. Suvi kertoi samat asiat kuin Janicalle aiemmin, mutta Tanja oli hieman eri mieltä Suvin tulkinnoista.

Tanja ei kiihtynyt kertaakaan ja hänen artikulaationsa oli epätanjamaiseen tapaan hyvin selkeää. Riitaa ei saatu puitua loppuun, koska Janica ei halunnut, että asiaa käsiteltäisiin näin lähellä häätöä. Janica ehdotti, että asiasta puhuttaisiin myöhemmin ja kaikki saisivat iloita finaalipaikastaan ja he, ketkä haluavat surra Sebastiania, saavat siihen mahdollisuuden.

Myöhemmin Suvi tuli sopimaan riidan Tanjan kanssa. Suvi pyysi Tanjalta anteeksi, eikä halunnut Tanjan tuntevan, että Suvi olisi mustamaalannut Tanjaa. Molemmat kokivat olevansa kavereita keskenään, vaikka Suville Janica oli muodostunut viime aikoina läheisemmäksi.

Studioon saapunut Sebastian oli autuaan tietämätön talossa puhjenneesta härdellistä. Sebastian oli studiossa leppoisa oma itsensä ja vastaili rennosti juontajien kysymykseen. Omasta mielestään Sebastian onnistui "missiossaan", eli tuoda kristillisiä arvoja BB-taloon. Paras hetki BB:ssä Sebastianin mielestä oli häätö ja hän oli onnellinen päästyään takaisin ulkomaailmaan 14 viikon jälkeen.

Sebastianin häädön jälkeen BB-taloon jäi finaaliviikolle viisi asukasta.

Lue lisää:
Superyllätys: Sebastian häädettiin viime metreillä! (Subin BB-nettisivut)
Finaaliviisikko selvisi, Finalisteja muisteltiin

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.