Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2011

Päivä 104 / 104

Vanhat asukkaat bilettivät BB-talon pihalla, Finalistit seurasivat lasin takaa

Tämän Big Brother -kauden luultavimmin viimeiset bileet järjestettiin perjantaina. Bileet olivat historialliset Suomen BB:ssä, sillä BB-talon pihalle tulivat juhlimaan myös talossa aiemmin tällä kaudella olleet, mutta jo lähteneet asukkaat. Valitettavasti vanhat asukkaat eivät päässeet juhlimaan yhdessä Finalistien kanssa.

BB-kauden viimeinen perjantai-ilta oli alkanut muistelutunnelmissa, kun Big Brother oli järjestänyt Finalisteille Best of -gaalan, jossa palkittiin kauden parhaita hetkiä ja katseltiin niitä videolta. Gaalan jälkeen talossa alkoivat todennäköisesti viimeiset bileet, joihin saapuivat myös vanhat asukkaat.

Finalistit olivat kuulleet pihalta ihmisten ääniä gaalan loppuvaiheessa. Vanhat asukkaat olivat saapuneet BB-talon pihalle kauden viimeiseen BB Extran suoraan lähetykseen. Extran juontaja Elina Viitanen oli saapunut pihalle Extran ajaksi, muttei enää bileisiin. Vanhoista asukkaista paluun taloon tekivät Amanda, Annika, Kaisa, Liana, Netta, Veera, Tia, Terhi, Tamer, Stefan, Oskar ja Salar.

Bileet käynnistyivät pian Extran lähetyksen päätyttyä. Finalistit oli suljettu hetkiseksi makuuhuoneeseen, jonka aikana heille oli tuotu ruokaa ja juomaa taloon. Päästyään ulos makuuhuoneesta, terassin verho aukesi ja Finalistit ja vanhat asukkaat näkivät toisensa. Heidän harmikseen BB ei antanut kuitenkaan vanhojen asukkaiden ja Finalisten päästä fyysiseen kontaktiin, vaan verho nousi vain puoleen väliin. Terassilla lisäksi oli vedetty nauha niin, ettei vanhoilla asukkailla ollut pääsyä aivan ulko-oven viereen.

Jälleennäkemisestä innostuttiin puolin ja toisin. Huuto lasioven läpi oli kova ja halua oli tavata lähemmin toisella puolella olevat. Ennakkoon kiinnostavin jälleennäkeminen oli Mikaelin ja Annikan välillä. Annika otti iloisin mielin Mikaelin vastaan (vaikkakin lasin läpi nähtynä), eikä Mikaelkaan paljon tunteitaan peitellyt. Mikael pusutteli oven lasia ja hakkasi kädellä sydäntään. Tia hehkutti Mikaelin elettä myöhemmin pihalla Annikalle.

Toinen mielenkiintoinen jälleennäkeminen oli Benin ja Salarin välillä, koska Ben "puukotti" Salaria selkään käänteisessä äänestyksessä kahdeksannella viikolla. Ben olettaa, että hän on Salarin kanssa hyvissä väleissä ja pyysikin Salaria kotiinsa BB:n jälkeen. Salar huusi Benille tulevansa, mutta mutisi tämän jälkeen hiljaa kiroillen, ettei sitä tarkoittanut. Ennen bileitä Salar oli todennut juontaja Elinalle, että on yhä katkera Benille siitä, mitä Ben teki hänelle asukkaiden häätäessä.

BB kiusasi bileiden alun ajan terassin verhon kanssa. Aina välillä BB avasi verhon osittain, jotta Finalistit ja vanhat asukkaat saivat nähdä toisensa. Kommunikointi kävi huutamalla ja välillä asiat sivusivat ulkomaailmaa. Suvi oli innokas tietämään, onko hänellä enää miesystävää ulkomaailmassa odottamassa. Finalistit myös kertoivat vanhoille asukkaille, mitkä voittivat Best of -gaalassa.

Naiset riidoissa

Vanhojen asukkaiden paluu aiheutti suuren tunnemyrskyn Finalistien keskuudessa. Kaikista pahiten paluun otti Tanja, joka tuli pahalle tuulelle käytyään päiväkirjahuoneessa. Tanjaa harmitti, ettei kukaan vanhoista tullut juuri häntä varten takaisin taloon ja totesi, että esimerkiksi Annika oli tullut nimenomaan Mikaelia varten. Annika huuteli lasin takaa myös Tanjalle mukavaan sävyyn ja Oskar oli vinkannut silmää Tanjalle.

Erityisen hermostuneeksi Tanjan teki Kaisan kommentit Suville, kun Kaisa toivoi Suvin voittavan. Tanjaa ärsytti se, ettei Kaisa ole edes tavannut Suvia ja huutaa silti haluavansa Suvin voittoa. Kaisan Tanja luokitteli enemmän faniksi kuin asukkaaksi. Kaisa oli ollut talossa vain vajaat neljä vuorokautta Benin haaremissa, eikä hän ollut ehtinyt nähdä suurinta osaa sen hetkisistä asukkaista talossa. "Angstauksen" valtaan jälleen kerran joutunut Tanjaa tuli lohduttelemaan Janica, joka yritti piristää ystäväänsä toteamalla, ettei kommenteista kannata välittää. Janica totesi myös, että varmasti Tanjalla on kavereita vanhoissa asukkaissa, vaikka Tanja pahimmassa murheen alhossaan totesi, ettei kukaan pidä hänestä.

Suvin, Janican ja Tanjan välille saatiin myös iso riita aikaiseksi, joka vaikutti koko loppuillan tunnelmaan. Suvi oli hermostunut Tanjan "angstaukseen", josta Suvi valitti Janicalle. Janica puolestaan hermostui Suviin ja totesi Suvin olevan varsin minä-keskeinen ja kaikessa tuoksinnassa vieläpä huoritteli Suvia. Huorittelua Suvi ei kuullut, mutta Janican minä-minä -kritiikkiin helsinkiläinen loukkaantui syvästi ja huusi kovaan ääneen sekä Janicalle että Tanjalle.

Myöhemmin Janica ja Suvi sopivat riitansa, kun Janica tuli maanittelemaan Suvia takaisin bileisiin, kun nainen oli mennyt jo nukkumaan kiukkuisena. Tanjan kanssa sovintoa ei saatu aikaiseksi ja Suvi epäili, ettei Tanjalla ollut haluakaan sopia riitaa. Tanja oli suuttunut Suville, sillä hän on saanut kuulla Suvin puhuneen viime aikoina hänestä pahaa selän takana, mutta Tanja sanoi, ettei aio välittää tästä. Suvi myös töksäyttelevään tyyliinsä on sanonut "totuuksia", eli omia mielipiteitään Tanjan viimeaikaisesta käytöksestä.

Riidan aikoihin vanhat asukkaat olivat poistuneet BB-talon pihalta ulkomaailmaan ja myös Finalistit pääsivät pihalle bilettämään. Tunnelma oli kuitenkin suhteellisen väkinäinen kireän ilmapiirin vuoksi. Suvikin saatiin bileisiin, mutta loukkaantunut nainen istui erillään muista toisessa porealtaassa vaitonaisena. Hyvin pian Suvi meni lopullisesti nukkumaan ja tunnelma parani hieman. Bileet eivät kuitenkaan päässeet missään vaiheessa kunnolla lentoon Finalistien kesken ja ne alkoivat hiipua pian puolen yön jälkeen musiikin vaiettua.

Vanhat asukkaat bilettivät kuin "ennen vanhaan" saunassa ja porealtaassa reilut pari tuntia. BB soitti vanhoille asukkaille musiikkia osittain myös siitä syystä, etteivät huutelut kuuluisi niin hyvin pihan ja talon välilllä. Hauskaa tuntui olevan ja mm. talossa huonoissa väleissä olleet Annika ja Tamer tuntuivat viihtyvän hyvin yhdessä. Talosta poistuttuaan vanhat asukkaat lähtivät jatkamaan biletystä Helsingin yöelämään.

Finalistit jakoivat pokaalit Best of -gaalassa kauden parhaille hetkille (9.12.2011)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Sivusto © 2011 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi © 2011 Sub.