Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Asukasarviot

Tässä uudessä osissa arvioimme BB-talon asukkaita kauden aikana. Palstalla on arvioitu asukkaiden menestystä häätöäänestyksessä ja heidän muita tekemisiään BB-talossa kauden aikana.

Viikko 11: Häätöäänestysanalyysi

Yhdennellätoista viikolla Big Brother laittoi kaikki asukkaat häätöäänestykseen viimeistä edellisellä viikola. Nyt analyysissä on asukasjoukko, joista kolme joutuu jättämään BB-talon kymmenennessä häätöäänestyksessä.

Lue lisää...

Viikko 11: Nousussa ja laskussa

Yhdennellätoista viikolla on aika tehdä viimeinen Nousussa ja laskussa -listaus. Talossa on vielä runsaasti asukkaita ja nyt on analyysissä ensimmäistä kertaa kaikki talon jäljellä olevat asukkaat.

Lue lisää...

Viikko 9: Murhaaja-analyysi

Tämän viikon viikkotehtävässä etsitään BB-talon murhaajaa, joka on kuvainnollisesti murhannut Jonin ja Jussi K:n. Analyysissämme on nyt mahdollinen BB-talon murhaaja.

Lue lisää...

Jonathanin hovi ja hovinarrit

Jonathan on BB-talon keskeisimpiä asukkaita, mutta ei välttämättä hyvässä. Joukkueessaan Jonathan on kerännyt oman hovinsa ympärilleen, joka komppailee häntä jatkuvasti.

Lue lisää...

Viikko 3: Nousussa ja laskussa

BB-kausi on nyt kolmatta viikkoa käynnissä. Ennen kuin uudet asukkaat saapuvat keskiviikkona BB-taloon, on aika tehdä nykyisistä asukkaista tämän kauden ensimmäinen Nousussa ja laskussa -lista.

Lue lisää...

Haku

Kysely

Uusi BB-talo on valmistumassa kauppakeskus Redin yhteyteen. Mikä vanhoista BB-taloista oli mielestäsi paras? Voit halutessasi kommentoida vastaustasi tulossivun kommenttikenttään.

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.