Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Asukasarviot

Tässä uudessä osissa arvioimme BB-talon asukkaita kauden aikana. Palstalla on arvioitu asukkaiden menestystä häätöäänestyksessä ja heidän muita tekemisiään BB-talossa kauden aikana.

Viikko 11: Häätöäänestysanalyysi

Yhdennellätoista viikolla Big Brother laittoi kaikki asukkaat häätöäänestykseen viimeistä edellisellä viikola. Nyt analyysissä on asukasjoukko, joista kolme joutuu jättämään BB-talon kymmenennessä häätöäänestyksessä.

Lue lisää...

Viikko 11: Nousussa ja laskussa

Yhdennellätoista viikolla on aika tehdä viimeinen Nousussa ja laskussa -listaus. Talossa on vielä runsaasti asukkaita ja nyt on analyysissä ensimmäistä kertaa kaikki talon jäljellä olevat asukkaat.

Lue lisää...

Viikko 9: Murhaaja-analyysi

Tämän viikon viikkotehtävässä etsitään BB-talon murhaajaa, joka on kuvainnollisesti murhannut Jonin ja Jussi K:n. Analyysissämme on nyt mahdollinen BB-talon murhaaja.

Lue lisää...

Jonathanin hovi ja hovinarrit

Jonathan on BB-talon keskeisimpiä asukkaita, mutta ei välttämättä hyvässä. Joukkueessaan Jonathan on kerännyt oman hovinsa ympärilleen, joka komppailee häntä jatkuvasti.

Lue lisää...

Viikko 3: Nousussa ja laskussa

BB-kausi on nyt kolmatta viikkoa käynnissä. Ennen kuin uudet asukkaat saapuvat keskiviikkona BB-taloon, on aika tehdä nykyisistä asukkaista tämän kauden ensimmäinen Nousussa ja laskussa -lista.

Lue lisää...

Haku

Kysely

Big Brother on ollut yli vuoden tauolla Suomessa. Uskotko Big Brotherin paluuseen Suomessa?

Kyllä - 74.4%
Ei - 18.6%
En osaa sanoa - 7%

Ääniä yhteensä: 43
Tämä äänestys on jo päättynyt : 30.04.2016