Viikko 9: Murhaaja-analyysi

Tämän viikon viikkotehtävässä etsitään BB-talon murhaajaa, joka on kuvainnollisesti murhannut Jonin ja Jussi K:n. Analyysissämme on nyt mahdollinen BB-talon murhaaja.

Viikkotehtävän murhaaja voi joutua häätöäänestykseen, jos hänet saadaan kiinni. Analysoimme nyt mielestämme kolme potentiaalisinta murhaajakandidaattia.

Jenna

Jennan käytös on ollut epäjennamaista ja hän on ollut yllättävän rauhallinen. Normaalia esitystä ei ole ollut, kuten naisella on ollut tapana. Hän on ollut myös innokas varoittelemaan, ettei syytettyjä syyllistettäisiin. Enemmän normaalia Jennaa nähtiin kuulusteluissa, joissa nainen oli todella hermostunut ja myös pulssilukemat vaikuttivat siltä, että syyllinen on ehkä löytynyt.

Tuija

Ollut aika hiljaa viikkotehtävän aikana, vaikka pienemmissä ryhmissä onkin spekuloinut ehkä kaikista eniten mahdollista murhaajaa. On sanonut aiemmin talossa, että hän on hyvä valehtelemaan ja muutenkin Tuija on osoittanut, että hän on hyvä suorittamaan tehtäviä ja on muutenkin fiksu.

Joonas

Hermostuneen oloinen käytös koko viikkotehtävän aikana on herättänyt epäilyjä, mutta toisaalta valitut uhrit eivät sopisi kuvaan. Kiistänyt joka kerta syyllisyytensä ja hakenut syyllisiä muista asukkaista.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.