Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Viikko 11: Nousussa ja laskussa

Yhdennellätoista viikolla on aika tehdä viimeinen Nousussa ja laskussa -listaus. Talossa on vielä runsaasti asukkaita ja nyt on analyysissä ensimmäistä kertaa kaikki talon jäljellä olevat asukkaat.

Viimeisessä Nousussa ja laskussa -listauksessa asukkaat on järjestetty nousussa ja laskussa oleviin asukkaisiin sekä näiden välissä oleviin neutraaleihin asukkaisiin. Mielipiteet ovat täysin omia ja niitä saa kommentoida artikkelin kommenttilomakkeelle.

Anna
Anna on petrannut todella paljon alkukauden liki näkymättömästä asukkaaksi, joka on puhjennut kukkaan. Hieno suoritus murhaaja-viikkotehtävän uhrina, joka osoitti monille, ettei ole aivan niin "hönö" kuin antaa ymmärtää.

Andte
Tasaisen varma suorittaja läpi kauden, joka osaa tarvittaessa repäistä. Ehdottomasti finaaliainesta. Ajautunut talon ydinryhmän ulkopuolelle, mutta Andten kohdalle sopii sanonta "se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa".

Jussi K.
Kesken kauden taloon tullut yllättäjä, joka nosti pisteitään viime viikonlopun bileiden tupakkaepisodin yhteydessä. Sai kaiken loan niskaansa, vaikka sanoi ihan asiasta Danin napatessa nyrkillisen tupakkaa yhteisistä tupakoista.

Joonas
Joonas kaikkien kaveri, joka on rennolla asenteellaan päässyt pitkälle. BB-voittajaksi vaaditaan vielä lisää näyttöjä, mutta ansaitsee paikkansa talossa peruspositiivisena huumorimiehenä.

Pertti
Jämäkkä perusjätkä, joka ei varmasti pienestä säiky. Tuonut jämäkkyyttä taloon, vaikkei olekaan talon värikkäimpiä persoonia. Pertti on tasapainottanut kuitenkin levottoman nuorison menoa. Isot plussat Operaatio syysmyrskystä.

Armi
Ottanut talon "pahiksen" roolin, joka ei ole ainakaan sanojaan syönyt kauden aikana. Armi on tehnyt sen minkä on uhonnut tai luvannut. Silläkin uhalla, että on saanut asukkaiden vihat niskaansa.

Tuulikki
Tuulikki on talon moraalinvartija etenkin bileiltoina. Joutunut monien asukkaiden hampaisiin, josta hänelle nälvitään niin selän takana kuin päin naamaa. Kestänyt kuitenkin hyvin kaiken Jonathanin veden kaatelut mukaan lukien.

Leyla
Jäänyt aika värittömäksi persoonaksi, jota ei auta makoilu ja valittaminen silloin, kun ei ole ohjattua toimintaa. Leyla nosti hieman pisteitään, kun sanoi Jonathanille vastaan viime bileissä. Taantunut kuitenkin jälleen ennalleen uuden viikon alkaessa.

Tuija
Tuija seuraa "johtajaansa" Jonathania uskollisesti ja myötäilee tätä lähes joka asiassa. Tuntuu ettei pysty olemaan talossa ilman Jonathania, vaikka välillä tämä tuntuu Jonathaniakin ärsyttävän. Pilannut pitkälti pelinsä Jonathanin jengin jäsenenä.

Jenna
Peli taisi mennä jo pelehtiessä Danin kanssa, eikä voitonmahdollisuuksia paranna järjetön huutaminen, vauvaäänellä ääntely, tekonauru ja -itku sekä muu esittäminen, jota Jenna tekee useasti.

Jonathan
Jonathan on kylmä peluri, joka pilkkaa surutta muita, jotka tietää itseänsä heikommiksi persooniksi. Tekee tätä päivästä toiseen jenginsä taustatuella. Kehtaa vielä väittää itseänsä "koulukiusatuksi" BB-talossa, vaikka itse on suurin kiusaaja ja härnääjä.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
MR
+1 #1 Samaa mieltäMR 05.11.2014 23:11
Olen täysin samaa mieltä jokaisesta asukkaasta :)
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Suomen Big Brother tekee paluun Jimillä ja Ruudussa syksyllä 2019. Onko BB:n paluu hyvä juttu?

Kyllä - 95.8%
Ei - 4.2%
En ota kantaa - 0%

Ääniä yhteensä: 24
Tämä äänestys on jo päättynyt : 10.02.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.