Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Viikko 8: Häätö

Kahdeksannella viikolla BB-talosta häädettiin Jonna. Hän hävisi seitsemännessä häätöäänestyksessä Annalle ja Armille.

Armi, Anna ja Jonna joutuivat häätöäänestykseen Kellarin hävittyä viikkotehtävän kaikki osatehtävät. Häätöäänestys käynnistyi vasta sunnuntaina päivällä, jossa Talk Show'n alkuun mennessä Anna oli ottanut selvän johdon ja Armi oli putoajan paikalla.

Äänestystilanne eteni suoran lähetyksen aikana ja jokainen häätöuhan alla oleva kävi putoajan paikalla. Lopullisissa tuloksissa Jonna joutui häädetyksi saatuaan 28,55 % annetuista äänistä. Jonna hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Armille 5,06 prosenttiyksikköä. Seitsemännessä häätöäänestyksessä eniten ääniä keräsi selvällä erolla Anna.

Jonnan häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Seitsemäs häätöäänestys su 20.10.2014 - tulokset:

Anna 37,84 %
Armi 33,61 %
Jonna 28,55 % (häädettiin)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Suomen Big Brother tekee paluun Jimillä ja Ruudussa syksyllä 2019. Onko BB:n paluu hyvä juttu?

Kyllä - 95.8%
Ei - 4.2%
En ota kantaa - 0%

Ääniä yhteensä: 24
Tämä äänestys on jo päättynyt : 10.02.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.