Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Viikko 11: Triplahäätö

Yhdennellätoista viikolla BB-talosta häädettiin peräti kolme asukasta. Juuri ennen Finaaliviikkoa viimeisessä häätöäänestyksessä kolme vähiten ääniä saanutta asukasta olivat Armi, Leyla ja Tuulikki.

Kaikki asukkaat joutuivat häätöäänestykseen viimeistä edellisellä viikolla. Big Brother järjesti nimeämiset maanantaina, mutta ne olivat valenimeämiset, eikä niillä ollut mitään merkitystä. Asukkaille paljastettiin keskiviikkona, että he kaikki ovat häätöäänestyksessä ja jo tiistaina heille selvisi, että kolme asukasta häädetään.

Häätöäänestystilannetta näytettiin ensimmäsen kerran vasta sunnuntain Talk Show'ssa. Tilanne vaihteli moneen kertaan ja ilmeisesti kaikki muut asukkaat Andtea lukuun ottamatta kävivät jossain vaiheessa putoajan paikalla. Koko Talk Show'n ajan Armi oli putoajien joukossa ja Leyla lähes koko ajan, mutta kolmas putoamisvaarassa ollut asukas vaihtui usein.

Lopputuloksissa Armi sai vähiten ääniä kerättyään vain  3,47 % annetuista äänistä. Toiseksi vähiten ääniä sai Leyla 5,47 %:n ääniosuudella ja kolmas häädetty oli Tuulikki saatuaan 8,79 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Jussi K., joka voitti Tuulikin 0,28 prosenttiyksikön erolla. Viimeisessä häätöäänestyksessä eniten ääniä keräsi Andte, 14,13 % annetuista äänistä.

Armin, Leylan ja Tuulikin häätöjen jälkeen BB-taloon jäi Finaaliviikolle kahdeksan asukasta.

Kymmenes häätöäänestys su 9.11.2014 - tulokset:

Andte 14,13 %
Pertti 10,84 %
Anna 10,15 %
Joonas 9,89 %
Jenna 9,48 %
Jonathan 9,44 %
Tuija 9,27 %
Jussi K. 9,07 %
-------------------------------------
Tuulikki 8,79 % (häädettiin)
Leyla 5,47 % (häädettiin)
Armi 3,47 % (häädettiin)

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteriseloste | Tietosuoja

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Suomen Big Brother tekee paluun Jimillä ja Ruudussa syksyllä 2019. Onko BB:n paluu hyvä juttu?

Kyllä - 95.8%
Ei - 4.2%
En ota kantaa - 0%

Ääniä yhteensä: 24
Tämä äänestys on jo päättynyt : 10.02.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.