Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Mari Sainio

Juontajista tuotannon konkari on Talk Show -juontaja Mari Sainio, joka itsekin on todellinen BB-fani. Maria moni fani pitääkin ainoana oikeana BB-juontajana, sillä Mari sai kunnian olla Suomen ensimmäinen Big Brotherin juontaja Talk Show'ssa vuosina 2005 ja 2006. Tämän jälkeen hänellä menikin useampi vuosi pois BB-ympyröistä mm. liikuntaan liittyvien projektien parissa.

Toinen tuleminen Big Brotheriin tapahtui viime vuonna Julkkis-Big Brotherissa, kun Mari juonsi sekä Talk Show'n että BB Extran. Täksi vuodeksi Mari ei halunnut molempia ohjelmia itselleen, kun kausi muutenkin on pidempi. Big Brother hallitsee Marin elämää muutenkin, sillä hän on naimisissa pääohjaaja Kim Sainion kanssa.

Ennen Big Brotheria Mari on tullut tunnetuksi monien viihdeohjelmien juontajana. Hänen ensimmäisiä juontotöitään oli Ylen Noutajat.net ja BB-tauon aikana Mari teki Neloselle ainakin Reikä seinässä -ohjelmaa.

Sauli Koskinen

BB Extran uusi juontaja Sauli Koskinen nousi suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Suomen kolmannen Big Brotherin vuonna 2007. Sympaattisella Saulilla ei ole juurikaan kokemusta tv-juontamisesta, vaikka BB-voiton jälkimainingeissa Sauli juonsikin Niko N:n kanssa Subilla ohjelmaa, jossa katsottiin ja kommentoitiin viraalivideoita. Livejuontoja televisioon Sauli ei ole tehnyt ollenkaan.

Ennen tuloaan Extra-juontajaksi Sauli muistetaan mm. seurustelustaan pop-tähti Adam Lambertin kanssa, joka vei Saulin Yhdysvaltoihin. Parin Suomen-vierailu herätti suurta mediahuomiota, kuten myös parin ero vuonna 2013. Ilta-Sanomille Sauli on tehnyt BB-tutkaa useamman vuoden yhdessä toimittaja Katri Utulan kanssa.

Haku

Kysely

Big Brother on ollut yli vuoden tauolla Suomessa. Uskotko Big Brotherin paluuseen Suomessa?

Kyllä - 74.4%
Ei - 18.6%
En osaa sanoa - 7%

Ääniä yhteensä: 43
Tämä äänestys on jo päättynyt : 30.04.2016