Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Mari Sainio

Juontajista tuotannon konkari on Talk Show -juontaja Mari Sainio, joka itsekin on todellinen BB-fani. Maria moni fani pitääkin ainoana oikeana BB-juontajana, sillä Mari sai kunnian olla Suomen ensimmäinen Big Brotherin juontaja Talk Show'ssa vuosina 2005 ja 2006. Tämän jälkeen hänellä menikin useampi vuosi pois BB-ympyröistä mm. liikuntaan liittyvien projektien parissa.

Toinen tuleminen Big Brotheriin tapahtui viime vuonna Julkkis-Big Brotherissa, kun Mari juonsi sekä Talk Show'n että BB Extran. Täksi vuodeksi Mari ei halunnut molempia ohjelmia itselleen, kun kausi muutenkin on pidempi. Big Brother hallitsee Marin elämää muutenkin, sillä hän on naimisissa pääohjaaja Kim Sainion kanssa.

Ennen Big Brotheria Mari on tullut tunnetuksi monien viihdeohjelmien juontajana. Hänen ensimmäisiä juontotöitään oli Ylen Noutajat.net ja BB-tauon aikana Mari teki Neloselle ainakin Reikä seinässä -ohjelmaa.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
janette
0 #1 bb talk show juontajajanette 05.10.2014 23:27
Juontajavalinta on täysin väärä. Mikäli Mari ei olisi yhdessä bbn pääohjaajan kanssa, ei olisi työtä bbn parissa. Enkä todellakaan ole yksin mielipiteeni kanssa. Eihän Mari osaa edes seisoa suorassa.
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.