Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother mobiililaitteilla kaudella 2014

Big Brotheria voi katsoa monipuolisesti myös mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tableteilla lähes missä tahansa. Katsomon 24/7 on tilattavissa myös mobiililaitteille, joissa voi katsoa livekameroita ja tallenteita.

Mobiili 24/7 on katsottavissa laitteen selaimen kautta tai erillisellä sovelluksella. Sovelluksia on saatavissa Androidille (mm. Samsung), Windows Phonelle (mm. Nokia Lumia) ja iOS-laitteille (Apple). Parhaiten sovellukset toimivat uusilla laitemalleilla. Mobiililaitteisiin 24/7-palvelu on tilattava tietokoneella, suoraan esim. tabletilla tilaaminen ei onnistu. Mobiilisti 24/7:ssa on 15 minuutin kelausmahdollisuus taaksepäin. Jos MTV Katsomoa ei ole saatavilla sovelluksena omalle laitteelle, toimii Katsomon mobiiliversio useimpien mobiililaitteiden selaimilla osoitteessa http://m.katsomo.fi/bigbrother.

Katsojat pääsevät myös vaikuttamaan BB-talon tapahtumiin ainakin äänestämällä häätöäänestyksissä. Viikottain asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen ja katsojat pääsevät häätämään asukkaita yleensä sunnuntaisin. Häätöäänestyksistä ilmoitetaan aina erikseen.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Kommentit   

 
raija ylenius
0 #1 tabletilla katseluraija ylenius 03.11.2014 07:35
Minulla on Big Brother tunnukset tietokoneella. Menen viikoks matkalle kotimaassa. Voinko katsoa big brotheria sen aikaa samoilla tunnuksilla tabletilla?
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 
 
Jarkko
0 #2 VS: Big Brother mobiililaitteil la kaudella 2014Jarkko 03.11.2014 11:55
Kyllä voi katsoa esim. tabletilla samoilla tunnuksilla 24/7:aa kuin PC:llä, jos vain 24/7-tilaus on voimassa.

Tämä on vain fanisivusto, Katsomon teknisestä tuesta vastaa MTV:n asiakaspalvelu sähköpostitse . Tuonne siis yhteys, jos ongelmia ilmenee. :-)

Terveisin,
Jarkko / Fanisivut
Lainaa | Ilmoita ylläpidolle
 

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.