Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2014 Finaali

Perjantaina 14.11.2014 kello 21:00 - 23:30

Kymmenes Suomen Big Brother ja sen juhlakausi huipentuvat 2,5-tuntiseen Finaaliin perjantaina 14. marraskuuta. Suorassa lähetyksessä selviää, kuka BB-talon asukkaista voittaa Suomen tosi-tv-historian suurimman voittopotin, 100 000 euroa.

Finaalilähetyksen juontaa Mari Sainio.

Big Brother

Maanantaista lauantaihin kello 22:00 - 23:00
25.8.2014 alkaen

Kuusi kertaa viikossa nähtävässä Pääohjelmassa niputetaan tunnin pakettiin BB-talon parhaat palat edelliseltä päivältä. Lähetykseen on koostettu tuotannon näkemys päivän tärkeimmistä tapahtumista niin talosta kuin päiväkirjahuoneesta. Pääohjelmissa on kertojana ollut kakkoskaudesta lähtien Subin ruutukasvo ja -ääni Jesse Ristilä.

Big Brother Extra

Maanantaista perjantaihin kello 19:05 - 19:30
25.8.2014 alkaen

Arkipäivien suorissa lähetyksessä kerrataan kuluneen päivän kohokohdat BB-talosta ja välillä ohjelmassa on suoria taloyhteyksiä. Lisäksi lähetyksessä nähdään julkkisvieraita, jotka kertovat mielipiteitään BB-talon tapahtumista ja asukkaista. Myös tuotannon edustajat vierailevat ohjelmassa vieraina ja luultavasti eniten ruudussa on nähty psykoterapeutti Teemu Ryhänen.

BB Extran uutena juontajana aloittaa Sauli Koskinen, mutta ohjelman rakenteeseen on tuskin odotettavissa suuria muutoksia. Ennen Saulia BB Extralla on ollut kymmenen kauden aikana kuusi eri juontajaa: Vappu Pimiä, Janne Kataja, Jani Toivola, Elina Viitanen, Cristal Snow ja Mari Sainio.

Big Brother Talk Show

Sunnuntaisin kello 21:00 - 22:30
31.8.2014 alkaen

Viikon kohokohdat paketoidaan nippuun ja asukkaat joutuvat tilille tekemisistään ja sanomisistaan sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä BB-talon sohvalla. Viikon tapahtumista nähdään klippejä ja lauantain tapahtumista on luvassa lyhyt kooste. Yleensä Talk Show'n aikana on käynnissä myös häätöäänestys ja lähetyksen päätteeksi BB-talosta häädetään yksi tai useampi asukas. Häädetty asukas (tai useampi) saapuvat häädön jälkeen tuoreeltaan haastateltavaksi studion sohvalle.

Talk Show'n juontajana nähdään Mari Sainio, jolle kausi ohjelman puikoissa on jo neljäs. Marin lisäksi Talk Show'ta ovat juontaneet Vappu Pimiä, Susanna Laine ja Elina Viitanen.

Big Brother 10 vuotta!

Perjantaina 19.9.2014 kello 19:30 - 22:00

Suomen Big Brotherissa on käynnissä tänä vuonna kymmenes tuotantokausi. Big Brotherin kymmentä vuotto Suomessa juhlistetaan Subilla kahden ja puolen tunnin suorassa erikoislähetyksessä perjantaina 19. syyskuuta.

Suorassa lähetyksessä BB-studiolta muistellaan menneitä, nähdään entisiä BB-asukkaita ja BB-juontajia. Ohjelmassa nähdään parhaita paloja menneiltä vuosilta ja siihen virittäydytään jo juhlalähetystä edeltävässä perjantain BB Extrassa. Juhlalähetyksen jälkeen nähdään vielä Big Brother -Päälähetys torstailta, joka viimeistelee lähes nelituntisen BB-ohjelmaputken.

Juhlalähetyksen vieraina entisistä asukkaista nähdään mm. Sari (2006), Kadi (2007), Martina (2007), Iida (2009), Amanda (2011), Stefan (2011) ja Anu Saagim-Ratia (Julkkis-BB). Martina myös esiintyy juhlalähetyksessä. BB-studiossa haastattelussa on myös Big Brotherin tekijöitä ja taustavaikuttajia sekä BB-ohjelmista vuosien varrelta tuttuja vieraita, kuten tohtori Veijo Hietala ja toimittajat Katri Utula ja Kai Merilä.

Big Brotherin kymmenvuotisjuhlalähetyksen juonsi Janne Kataja.

Big Brother 2014 alkaa!

Sunnuntaina 24.8.2014 kello 20:00 - 22:00

Suomen kymmenennen Big Brotherin kauden avauslähetyksessä, eli Kickoffissa paljastuvat uudistettu BB-talo ja sen uudet asukkaat. Subin Suorassa Kickoff-lähetyksessä asukkaiden joukossa on myös se henkilö, kuka äänestettiin yleisön toimesta BB-taloon asukashaun lisähaussa.

Kun kaikki asukkaat on esitelty ja saatu BB-taloon, voi kausi alkaa. Avausiltaa voi parituntisen suoran lähetyksen jälkeen jatkaa vaikka 24/7-palvelussa, jossa seurataan, kuinka uusien asukkaiden ensimmäinen ilta oikein sujuu.

Kickoff-lähetyksen juontaa Mari Sainio.

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.