Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 10 vuotta!

Perjantaina 19.9.2014 kello 19:30 - 22:00

Suomen Big Brotherissa on käynnissä tänä vuonna kymmenes tuotantokausi. Big Brotherin kymmentä vuotto Suomessa juhlistetaan Subilla kahden ja puolen tunnin suorassa erikoislähetyksessä perjantaina 19. syyskuuta.

Suorassa lähetyksessä BB-studiolta muistellaan menneitä, nähdään entisiä BB-asukkaita ja BB-juontajia. Ohjelmassa nähdään parhaita paloja menneiltä vuosilta ja siihen virittäydytään jo juhlalähetystä edeltävässä perjantain BB Extrassa. Juhlalähetyksen jälkeen nähdään vielä Big Brother -Päälähetys torstailta, joka viimeistelee lähes nelituntisen BB-ohjelmaputken.

Juhlalähetyksen vieraina entisistä asukkaista nähdään mm. Sari (2006), Kadi (2007), Martina (2007), Iida (2009), Amanda (2011), Stefan (2011) ja Anu Saagim-Ratia (Julkkis-BB). Martina myös esiintyy juhlalähetyksessä. BB-studiossa haastattelussa on myös Big Brotherin tekijöitä ja taustavaikuttajia sekä BB-ohjelmista vuosien varrelta tuttuja vieraita, kuten tohtori Veijo Hietala ja toimittajat Katri Utula ja Kai Merilä.

Big Brotherin kymmenvuotisjuhlalähetyksen juonsi Janne Kataja.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.