Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother 2014 alkaa!

Sunnuntaina 24.8.2014 kello 20:00 - 22:00

Suomen kymmenennen Big Brotherin kauden avauslähetyksessä, eli Kickoffissa paljastuvat uudistettu BB-talo ja sen uudet asukkaat. Subin Suorassa Kickoff-lähetyksessä asukkaiden joukossa on myös se henkilö, kuka äänestettiin yleisön toimesta BB-taloon asukashaun lisähaussa.

Kun kaikki asukkaat on esitelty ja saatu BB-taloon, voi kausi alkaa. Avausiltaa voi parituntisen suoran lähetyksen jälkeen jatkaa vaikka 24/7-palvelussa, jossa seurataan, kuinka uusien asukkaiden ensimmäinen ilta oikein sujuu.

Kickoff-lähetyksen juontaa Mari Sainio.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.