Sivutilan tarjoaa:
Arkku.net

Big Brother Extra

Maanantaista perjantaihin kello 19:05 - 19:30
25.8.2014 alkaen

Arkipäivien suorissa lähetyksessä kerrataan kuluneen päivän kohokohdat BB-talosta ja välillä ohjelmassa on suoria taloyhteyksiä. Lisäksi lähetyksessä nähdään julkkisvieraita, jotka kertovat mielipiteitään BB-talon tapahtumista ja asukkaista. Myös tuotannon edustajat vierailevat ohjelmassa vieraina ja luultavasti eniten ruudussa on nähty psykoterapeutti Teemu Ryhänen.

BB Extran uutena juontajana aloittaa Sauli Koskinen, mutta ohjelman rakenteeseen on tuskin odotettavissa suuria muutoksia. Ennen Saulia BB Extralla on ollut kymmenen kauden aikana kuusi eri juontajaa: Vappu Pimiä, Janne Kataja, Jani Toivola, Elina Viitanen, Cristal Snow ja Mari Sainio.

Jaa ystävälle

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lisää kommentti

Kirjoita asiallisesti, asiattomat kommentit poistetaan. Tarvittaessa asiattomien kirjoittajien kommenttien lähettäminen voidaan estää. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan välittömästi. Niiden kommentit, jotka EIVÄT ole rekisteröityneet, julkaistaan moderoinnin jälkeen, eli ne eivät ole välittömästi näkyvillä sivustolla. Ei siis kannata ihmetellä ja lähettää useampaa samaa viestiä, kun kommentti ei heti näy.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Turvakoodi
Päivitä

Haku

Kysely

Big Brother 2019 -asukashaku on käynnissä. Aiotko hakea tänä vuonna BB-taloon asukkaaksi?

Kyllä haen! - 52.2%
En tiedä, en ole vielä päättänyt - 8.7%
En varmasti hae! - 39.1%

Ääniä yhteensä: 23
Tämä äänestys on jo päättynyt : 15.05.2019

Sivuston sisältö ja tekninen toteutus © 2014 Jarkko Nieminen.
Big Brother Suomi materiaali © 2014 Sub / MTV Oy & Endemol Finland Oy.